Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Górnik FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Górnik FC FC Wonsky
532 Tactiek Gucio jazda v2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 28
10 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 60.2
good Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Alioğlu probeert naar een medespeler te passen. Wanchope heeft problemen om de bal te vangen. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Senna bokst de bal weg. Klungelig pakt Visconde de Taunay de bal. Wanchope geeft de bal voor. Monteiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fesquet de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Alioğlu speelt de bal door. Bickel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ahmetaj zijn tegenspeler op de grond. Ahmetaj krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wanchope de bal. Wanchope met een sublieme pass. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fesquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - FC Wonsky 0:1

22e minuut.
Wadenbrandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahmetaj rent richting de bal. Alioğlu met een sublieme pass. Wanchope rent richting de bal. Wanchope geeft een lange en hoge pass. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Berrettoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monteiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bickel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wanchope heeft problemen om de bal te vangen. Wanchope geeft de bal voor. Ciorap maakt een snoekduik en kopt de bal. Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Alioğlu met een sublieme pass. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal met de wreef. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bickel geeft de bal voor. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Królicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Królicki krijgt een gele kaart. Ciorap raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Monteiro neemt zijn aanloop. Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Berrettoni trapt de bal weg. Daar is Ahmetaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioğlu geeft de bal voor. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Berrettoni onderschept slim de pass. Fesquet is nu in balbezit. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro geeft de bal voor. Ciorap krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Domján geeft een hoge lob. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap schiet op doel. Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 68%, FC Wonsky 32%.
Górnik FC - FC Wonsky 0:1

47e minuut.
Cerić speelt de bal door. Ahmetaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jimenez Ortiz krijgt een gele kaart. Ahmetaj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Domján probeert naar een medespeler te passen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciorap is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alioğlu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Palalas verovert de bal door een tackle van achteren. Palalas geeft een hoge lob. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Senna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Berrettoni kopt de bal weg. Bickel rent richting de bal. Bickel geeft een hoge lob. Ciorap rent richting de bal. Ciorap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - FC Wonsky 0:2

76e minuut.
Ahmetaj is nu in balbezit. Bickel onderschept slim de pass. Bickel met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Królicki rent richting de bal. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap schiet op doel. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - FC Wonsky 0:3

79e minuut.
Palalas rent richting de bal. Palalas geeft een lange en hoge pass. Asensio met een sublieme pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mihoc is nu in balbezit. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Palalas begaat een overtreding. Palalas krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sánchez Griñón onderschept slim de pass. Asensio rent richting de bal. Sánchez Griñón onderschept slim de pass. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ciorap passt de bal in één keer door. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope speelt de bal door. Klungelig pakt Ciorap de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Paal! Senna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - FC Wonsky 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 56%, FC Wonsky 44%.
Górnik FC - FC Wonsky 0:4