Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New Sibiu Cawthra North
532 Def aripi Tactiek alien patch
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 66.7
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


17e minuut.
Quigley speelt de bal door. Rendón is nu in balbezit. Şahbazlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rendón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uusikangas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Andreasi met een sublieme pass. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas met een sublieme pass. Rendón rent richting de bal. Rendón schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Porati probeert naar een medespeler te passen. Kořen is nu in balbezit. Błażej begaat een overtreding. Kořen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kořen kan niet meer verder spelen. Bobek komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Oprea onderschept slim de pass. Andreasi onderschept slim de pass. Andreasi met een sublieme pass. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

41e minuut.
Uusikangas probeert naar een medespeler te passen. Bobek is nu in balbezit. Oprea is nu in balbezit. Bobek onderschept slim de pass. Bobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Valerie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuśmierski de bal. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan haalt uit met een fantastische trap. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 45%, Cawthra North 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC New Sibiu - Cawthra North 0:0

46e minuut.
Łaszkiewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Böőr is nu in balbezit. Protivanský rent richting de bal. Quigley onderschept slim de pass. Böőr bereikt de bal nog maar net als eerste. Böőr schiet op doel. Arrak bokst de bal weg. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Cawthra North 1:0

57e minuut.
Inworp. Valerie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Cawthra North 2:0

58e minuut.
Quigley is nu in balbezit. Quigley passt de bal zonder na te denken. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas geeft de bal voor. Rendón krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Böőr probeert naar een medespeler te passen. SchoIes rent richting de bal. SchoIes geeft een hoge lob. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Andreasi met een sublieme pass. Quigley speelt de bal door. Bobek is nu in balbezit. Bobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kuśmierski met een sublieme pass. Böőr is nu in balbezit. Böőr probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas geeft de bal voor. Quigley is nu in balbezit. Quigley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 39%, Cawthra North 61%.
FC New Sibiu - Cawthra North 2:0