Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Predatorka
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
AFK LoKo Chomutov FC New Sibiu
Aritmie Tactiek 433 OFF
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
66 gemiddelde waardering 66
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
SchoIes passt de bal met de wreef. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan probeert naar een medespeler te passen. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. Sinicki bokst de bal weg.

16e minuut.
Praxedes passt de bal zonder na te denken. Erdei is nu in balbezit. Şahbazlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şahbazlı krijgt een gele kaart. Erdei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gheaţă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nelson bokst de bal weg.

27e minuut.
Gheaţă schiet op doel. Łaszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Erdei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei geeft de bal voor. Nádašdi springt en kopt de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - FC New Sibiu 1:0

30e minuut.
Lenaerts komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Valerie geeft een hoge lob. Čamek heeft problemen om de bal te vangen. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 52%, FC New Sibiu 48%.
AFK LoKo Chomutov - FC New Sibiu 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Şoiman de bal. Şoiman passt de bal in één keer door. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Böőr is nu in balbezit. Böőr geeft de bal voor. Sinicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Protivanský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFK LoKo Chomutov - FC New Sibiu 1:1

51e minuut.
Himbajs speelt de bal door. Erdei is nu in balbezit. Łaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łaszkiewicz krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Erdei met een sublieme pass. Villaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaggio passt de bal met de wreef. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

59e minuut.
SchoIes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böőr bereikt de bal nog maar net als eerste. Böőr passt de bal zonder na te denken. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Valerie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrescu is nu in balbezit. Protivanský onderschept slim de pass. Protivanský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 58%, FC New Sibiu 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFK LoKo Chomutov - FC New Sibiu 1:1