Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków AZ Chorzów
Tiki-Taka Tactiek 5-3-2P ATAK*
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
64.7 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten outstanding
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Chardon geeft de bal voor. Opdam kopt de bal weg. Maccio rent richting de bal. Maccio geeft de bal voor. Petaloudas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Esposito met de inworp. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een lange en hoge pass. Petaloudas maakt een snoekduik en kopt de bal. Milovanov bokst de bal weg.

10e minuut.
Maccio geeft een hoge lob. Bajzert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:1

17e minuut.
Maccio probeert naar een medespeler te passen. Opdam rent richting de bal. Kuběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Milovanov bokst de bal weg.

22e minuut.
Esposito rent richting de bal. Esposito geeft een hoge lob. Petaloudas rent richting de bal. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam schiet op doel. Milovanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Casserly probeert naar een medespeler te passen. Maccio is nu in balbezit. Maccio met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sierant met een sublieme pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki met een sublieme pass. Tymiński rent richting de bal. Tymiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kuběna met een sublieme pass. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft een hoge lob. Petaloudas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chardon probeert naar een medespeler te passen. Maccio is nu in balbezit. Maccio passt de bal zonder na te denken. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... Milovanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opdam speelt de bal door. Milovanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 53%, AZ Chorzów 47%.
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:1

46e minuut.
Mihai komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Opdam probeert de bal aan de voet te houden. Kuběna met een sublieme pass. Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas onderschept slim de pass. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Milovanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:2

61e minuut.
Sütő komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Chardon probeert naar een medespeler te passen. Maccio rent richting de bal. Maccio passt de bal met de wreef. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bajzert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maccio met de inworp. Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Opdam geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milovanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:3

71e minuut.
Zjajić geeft een hoge lob. Kotnik kopt de bal weg. Idziorek met een sublieme pass. Daar is Zjajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zjajić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Esposito geeft de bal voor. Bajzert kopt de bal weg. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:4

82e minuut.
Gavoto probeert naar een medespeler te passen. Esposito kopt de bal weg. Daar is Kuběna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sütő met een sublieme pass. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito geeft een lange en hoge pass. Petaloudas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:5

85e minuut.
Klungelig pakt Sütő de bal. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas passt de bal in één keer door. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 52%, AZ Chorzów 48%.
G.T.S. Wisła Kraków - AZ Chorzów 0:5