Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fuglereden
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Fc Udskud Torb
4-1-3-2 show att Tactiek PRv1
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Gladysz passt de bal in één keer door. Palim met een sublieme pass. Mirchev probeert naar een medespeler te passen. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal. Thomasberg bokst de bal weg. Morisod is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Udskud - Torb 0:1

7e minuut.
Čtvrtníček passt de bal in één keer door. Mirchev heeft problemen om de bal te vangen. Dybdal speelt de bal door. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk passt de bal met de wreef. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Udskud - Torb 1:1

10e minuut.
Morisod kopt de bal weg. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolluk. Bolluk krijgt een gele kaart. Hannula raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fasolka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Palim geeft een hoge lob. Morisod is nu in balbezit. Morisod passt de bal met de wreef. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ... Thomasberg bokst de bal weg.

13e minuut.
Bolluk rent richting de bal. Bolluk passt de bal zonder na te denken. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sudensholm de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pascoal onderschept slim de pass. Pascoal probeert naar een medespeler te passen. Fasolka rent richting de bal. Fasolka geeft een hoge lob. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. Thomasberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Quang Vũ geeft de bal voor. Dybdal speelt de bal door. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Udskud - Torb 2:1

29e minuut.
Palim speelt de bal door. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Del Giovane de bal onder controle te krijgen. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz met een sublieme pass. Palim met een sublieme pass. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morisod rent richting de bal. Morisod draait met de bal, schiet en ... Thomasberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Udskud - Torb 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Udskud 61%, Torb 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Udskud - Torb 2:2

49e minuut.
Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Vũ geeft de bal voor. Čtvrtníček rent richting de bal. Čtvrtníček geeft de bal voor. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. Thomasberg bokst de bal weg.

52e minuut.
Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvrtníček passt de bal met de wreef. Palim rent richting de bal. Palim geeft de bal voor. Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Udskud - Torb 2:3

59e minuut.
Pascoal geeft een lange en hoge pass. Portelli is nu in balbezit. Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga draait met de bal, schiet en ... Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Udskud - Torb 3:3

60e minuut.
Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass. Hannula rent richting de bal. Gołuch begaat een overtreding. Hannula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morisod neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel. Thomasberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Udskud - Torb 3:4

65e minuut.
Friob is nu in balbezit. Friob passt de bal met de wreef. Mirchev speelt de bal door. Čtvrtníček heeft problemen om de bal te vangen. Čtvrtníček schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thomasberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bolluk speelt de bal door. Dybdal rent richting de bal. Dybdal probeert naar een medespeler te passen. Lodyga rent richting de bal. Lodyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sudensholm kopt de bal weg. Bolluk speelt de bal door. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović geeft de bal voor. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Peña met een harde bal richting middenveld. Del Giovane kopt de bal weg. Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović geeft de bal voor. Lodyga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Palim probeert naar een medespeler te passen. Fasolka speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Daar is Hannula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pascoal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dybdal is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dybdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lodyga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Pascoal de bal. Morisod is nu in balbezit. Morisod passt de bal in één keer door. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Udskud 62%, Torb 38%.
Fc Udskud - Torb 3:4