Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 28.2
redelijk Schieten zwak
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


21e minuut.
Batrić probeert naar een medespeler te passen. Trifunović probeert de bal aan de voet te houden. Ćatić is nu in balbezit. Ćatić haalt uit met een fantastische trap. Berić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 57%, tandrcak 43%.
gradski park - tandrcak 0:1

52e minuut.
Todorović probeert naar een medespeler te passen. Šubarić geeft een lange en hoge pass. Nedić is nu in balbezit. Nedić haalt uit met een fantastische trap. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gradski park - tandrcak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 33%, tandrcak 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gradski park - tandrcak 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Lešević geeft de bal voor. Stjepanović is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stepanov ... Strafschop! Stjepanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stjepanović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

93e minuut.
Šubarić rent richting de bal. Šubarić passt de bal in één keer door. Stjepanović rent richting de bal. Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović haalt uit met een fantastische trap. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

95e minuut.
Joveljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić geeft een lange en hoge pass. Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 31%, tandrcak 69%.
gradski park - tandrcak 2:1

113e minuut.
Stepanov speelt de bal door. Lešević rent richting de bal. Lešević passt de bal in één keer door. Dulanović rent richting de bal. Dulanović schiet op doel. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 50%, tandrcak 50%.
gradski park - tandrcak 2:1