Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: alkmaar90 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
alkmaar90 old boys
433ext Tactiek p1
48% Balbezit 52%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 53.7
wonderbaarlijk Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Despott speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev heeft problemen om de bal te vangen. Tkachev schiet op doel. Maffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 1:0

11e minuut.
Caronte rent richting de bal. Caronte passt de bal in één keer door. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. Maffini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 2:0

12e minuut.
Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bucur zijn tegenspeler op de grond. Buza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tkachev kopt de bal weg. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. Maffini bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Tkachev de bal onder controle te krijgen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Miniccio de bal. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 4:0

23e minuut.
Roser passt de bal zonder na te denken. Tkachev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Irigoyen. De Irigoyen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Maffini probeert naar een medespeler te passen. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Casamatta onderschept slim de pass. Casamatta geeft een lange en hoge pass. Buza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Despott rent richting de bal. Despott geeft een hoge lob. Anforti heeft problemen om de bal te vangen. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Caronte rent richting de bal. Varrà tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caronte raakt geblesseerd tijdens het duel. Despott met een snel genomen vrije trap. Buza maakt een snoekduik en kopt de bal. Maffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Varrà trapt de bal weg van het doel. Roser kopt de bal weg. Tkachev rent richting de bal. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... Maffini bokst de bal weg.

29e minuut.
Casamatta kopt de bal weg. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev geeft een hoge lob. Buza rent richting de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 5:0

32e minuut.
Despott is nu in balbezit. Despott geeft een hoge lob. Buza is nu in balbezit. Caronte rent richting de bal. Caronte haalt uit met een fantastische trap. Maffini bokst de bal weg. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roser neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Facetti kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caronte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 6:0

33e minuut.
Szymański onderschept slim de pass. Szymański passt de bal in één keer door. Varrà is nu in balbezit. Caronte verovert de bal door een tackle van achteren. Caronte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Despott passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caronte de bal. Facetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caronte raakt geblesseerd tijdens het duel. Tkachev neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 7:0

41e minuut.
De Irigoyen met een sublieme pass. Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. Roser passt de bal zonder na te denken. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Buza is nu in balbezit. Varrà verovert de bal door een tackle van achteren. Varrà probeert naar een medespeler te passen. Caronte is nu in balbezit. Caronte schiet op doel. Maffini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tkachev rent richting de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 8:0

44e minuut.
Facetti rent richting de bal. Facetti passt de bal in één keer door. Lapo heeft problemen om de bal te vangen. Buza is nu in balbezit. Buza draait met de bal, schiet en ... Maffini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 32%, old boys 68%.
alkmaar90 - old boys 8:0

46e minuut.
Massi rent richting de bal. Massi geeft de bal voor. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 9:0

62e minuut.
Becia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. Roser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. Despott passt de bal met de wreef. Buza rent richting de bal. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mirra onderschept slim de pass. Mirra geeft de bal voor. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. Maffini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 10:0

85e minuut.
Anforti is nu in balbezit. Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Buza rent richting de bal. Buza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Casamatta geeft een hoge lob. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte passt de bal zonder na te denken. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caronte rent richting de bal. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - old boys 11:0

88e minuut.
Havenaar passt de bal met de wreef. Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Anforti bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza verovert de bal door een tackle van achteren. Buza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 32%, old boys 68%.
alkmaar90 - old boys 11:0