Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
SMS Mielec Borussia 09 Dortmund
:) Tactiek schalke
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten good
very good Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hardin geeft de bal voor. Quintullanca springt en kopt de bal. Balorda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 1:0

5e minuut.
Waszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Méano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 2:0

8e minuut.
Inworp. Kapo met een snelle inworp. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft de bal voor. Quintullanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Balorda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Inworp. Kapo met de inworp. Hardin rent richting de bal. Hardin geeft een hoge lob. Waszkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szentmiklósi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 3:0

24e minuut.
Kapo verovert de bal door een tackle van achteren. Kapo met een sublieme pass. Hardin rent richting de bal. Hardin geeft een hoge lob. Quintullanca maakt een snoekduik en kopt de bal. Balorda bokst de bal weg.

29e minuut.
Quintullanca kopt de bal weg. Kapo is nu in balbezit. Kapo met een sublieme pass. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca draait met de bal, schiet en ... Balorda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo geeft een lange en hoge pass. Quintullanca is nu in balbezit. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Balorda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Kapo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapo speelt de bal door. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft een lange en hoge pass. Quintullanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 4:0

38e minuut.
Szentmiklósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentmiklósi geeft de bal voor. Borenstein rent richting de bal. Borenstein geeft een lange en hoge pass. Waszkiewicz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 35%, Borussia 09 Dortmund 65%.
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 4:0

47e minuut.
Kapo passt de bal zonder na te denken. Hardin heeft problemen om de bal te vangen. Hardin passt de bal met de wreef. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 5:0

49e minuut.
Waszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi geeft een hoge lob. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 6:0

53e minuut.
Trindade passt de bal met de wreef. Kałamarz rent richting de bal. Kałamarz met een sublieme pass. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Braeckman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Nemes is nu in balbezit. Nemes geeft een hoge lob. Trindade bereikt de bal nog maar net als eerste. Trindade geeft een hoge lob. Tatarkiewicz springt en kopt de bal. Braeckman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Barski passt de bal zonder na te denken. Daar is Borenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borenstein probeert naar een medespeler te passen. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Borenstein geeft een hoge lob. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft een hoge lob. Quintullanca springt en kopt de bal. Balorda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 7:0

75e minuut.
Szentmiklósi geeft een hoge lob. Inworp. Borenstein met een snelle inworp. Klungelig pakt Waszkiewicz de bal. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Méano met een sublieme pass. Kapo heeft problemen om de bal te vangen. Kapo passt de bal zonder na te denken. Hardin rent richting de bal. Hardin geeft een hoge lob. Balorda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Borenstein onderschept slim de pass. Borenstein geeft de bal voor. Quintullanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintullanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 8:0

87e minuut.
Kapo rent richting de bal. Kapo speelt de bal door. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 44%, Borussia 09 Dortmund 56%.
SMS Mielec - Borussia 09 Dortmund 9:0