Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Mirmidonia Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Mirmidonia AS Ravenna
De Rossi Tactiek L.A
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Metcalf bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarozzo is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Małysiak neemt de hoekschop. Tega springt en kopt de bal. Padalini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tarozzo kopt de bal weg. Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Jilmer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - AS Ravenna 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met de inworp. Okrzesik speelt de bal door. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Mnguni probeert de bal aan de voet te houden. Prudente rent richting de bal. Prudente draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu schiet op doel. Grzonkowski bokst de bal weg. Prudente is nu in balbezit. Prudente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirmidonia - AS Ravenna 1:1

13e minuut.
Kadir is nu in balbezit. Trandafir onderschept slim de pass. Trandafir passt de bal in één keer door. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - AS Ravenna 1:2

20e minuut.
Persani rent richting de bal. Korol onderschept slim de pass. Korol passt de bal zonder na te denken. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente schiet op doel. Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Jędrzejczak passt de bal met de wreef. Małysiak met een sublieme pass. Tarozzo is nu in balbezit. Tega onderschept slim de pass. Tega draait met de bal, schiet en ... Padalini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Moreno de bal onder controle te krijgen. Tarozzo is nu in balbezit. Jilmer onderschept slim de pass. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Padalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - AS Ravenna 1:3

28e minuut.
Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saporiti. Enculescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Moreno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Enculescu kopt de bal weg. Paal! Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirmidonia - AS Ravenna 2:3

29e minuut.
Kadir passt de bal zonder na te denken. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer met een sublieme pass. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel. Padalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Małysiak probeert naar een medespeler te passen. Jilmer is nu in balbezit. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak schiet op doel. Padalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 60%, AS Ravenna 40%.
Mirmidonia - AS Ravenna 2:3

49e minuut.
Małysiak passt de bal zonder na te denken. Jędrzejczak rent richting de bal. Jędrzejczak passt de bal met de wreef. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Padalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadir geeft een hoge lob. Małysiak kopt de bal weg. Trandafir met een sublieme pass. Korol heeft problemen om de bal te vangen. Korol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Enculescu kopt de bal weg. Prudente heeft problemen om de bal te vangen. Emiliani geeft een hoge lob. Metcalf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tega rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Moreno met een sublieme pass. Enculescu is nu in balbezit. Saporiti begaat een overtreding. Saporiti krijgt een gele kaart. Enculescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Enculescu kan niet meer verder spelen. Babayan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Saporiti heeft problemen om de bal te vangen. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een hoge lob. Korol rent richting de bal. Korol speelt de bal door. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moreno neemt de hoekschop. Babayan maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Korol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidlík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno geeft de bal voor. Prudente springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Babayan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Prudente neemt zijn aanloop. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirmidonia - AS Ravenna 3:3

66e minuut.
Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Jilmer rent richting de bal. Tarozzo begaat een overtreding. Tarozzo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Prudente rent richting de bal. Emiliani rent richting de bal. Prudente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prudente krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trandafir met de inworp. Moreno met een sublieme pass. Babayan is nu in balbezit. Babayan haalt uit met een fantastische trap. Grzonkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirmidonia 49%, AS Ravenna 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirmidonia - AS Ravenna 3:3