Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batera F.C. Lazio_1900
Zildjian New2Rec Tactiek 5-2-3POR7
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 6
7 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
77.4 gemiddelde waardering 73.4
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İlhan. Iorgov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sarafov wilt de vrije trap nemen. Rabí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Lazio_1900 0:1

23e minuut.
Dragomirescu geeft de bal voor. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vollmann speelt de bal door. Kasap kopt de bal weg. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kasap probeert naar een medespeler te passen. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batera F.C. - Lazio_1900 1:1

32e minuut.
AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir probeert naar een medespeler te passen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish geeft een hoge lob. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
dos Aflitos is nu in balbezit. dos Aflitos geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Lazio_1900 2:1

39e minuut.
Lish met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Conev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Conev krijgt een gele kaart. Dragomirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gallardo neemt zijn aanloop. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Lish speelt de bal door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Vollmann bokst de bal weg.

45e minuut.
Seghir geeft de bal voor. AL Fahir rent richting de bal. AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. AL Fahir geeft een lange en hoge pass. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savolevičius onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lish geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 52%, Lazio_1900 48%.
Batera F.C. - Lazio_1900 2:1

46e minuut.
Conev probeert naar een medespeler te passen. Afak bereikt de bal nog maar net als eerste. Afak passt de bal in één keer door. Iorgov rent richting de bal. Iorgov haalt uit met een fantastische trap. Rabí bokst de bal weg.

57e minuut.
Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. AL Fahir probeert de bal aan de voet te houden. Presser rent richting de bal. Met opzet legt Lish zijn tegenspeler op de grond. Lish krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gallardo stond buitenspel. Wewiórski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Lish passt de bal zonder na te denken. Savolevičius is nu in balbezit. Dragomirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragomirescu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kasap kopt de bal weg. Presser rent richting de bal. Lish verovert de bal door een tackle van achteren. Lish geeft een hoge lob. AL Fahir kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Lazio_1900 3:1

80e minuut.
Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski passt de bal met de wreef. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Lazio_1900 3:2

88e minuut.
Lish probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Conev ... Strafschop! Conev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 58%, Lazio_1900 42%.
Batera F.C. - Lazio_1900 3:2