Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monitoreo Izar Gorria Fan
622 + 1 up (2) Tactiek Rombo
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
66.3 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Yébenes passt de bal met de wreef. Nicola is nu in balbezit. Iacona begaat een overtreding. Nicola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yébenes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Van Meenen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Penedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yébenes geeft een lange en hoge pass. Iruarrizaga probeert de bal met de borst te controleren. Iruarrizaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Yébenes heeft problemen om de bal te vangen. Yébenes passt de bal zonder na te denken. Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola draait met de bal, schiet en ... Van Meenen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Gulgowski kopt de bal weg. Casas Pérez is nu in balbezit. Casas Pérez met een sublieme pass. Angiuli heeft problemen om de bal te vangen. Angiuli haalt uit met een fantastische trap. MacKessock bokst de bal weg.

34e minuut.
Valdelamar rent richting de bal. Yébenes verovert de bal door een tackle van achteren. Yébenes speelt de bal door. Klungelig pakt Nicola de bal. Nicola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı geeft de bal voor. Angiuli is nu in balbezit. Angiuli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Izar Gorria Fan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 63%, Izar Gorria Fan 37%.
Monitoreo - Izar Gorria Fan 1:0

51e minuut.
Penedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo passt de bal zonder na te denken. Coinac geeft een hoge lob. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola schiet op doel. Van Meenen bokst de bal weg.

54e minuut.
Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Penedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicola maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Meenen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monitoreo - Izar Gorria Fan 1:1

72e minuut.
Ilioara is nu in balbezit. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac probeert naar een medespeler te passen. Nicola rent richting de bal. Nicola draait met de bal, schiet en ... Van Meenen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Angiuli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tršić komt het veld opgelopen. Canto komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Orta komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Agbonavbare verovert de bal door een tackle van achteren. Agbonavbare geeft een hoge lob. Tršić is nu in balbezit. Tršić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Izar Gorria Fan 1:2

89e minuut.
Tršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tršić met een sublieme pass. Canto is nu in balbezit. Canto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - Izar Gorria Fan 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 54%, Izar Gorria Fan 46%.
Monitoreo - Izar Gorria Fan 1:3