Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 17:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Planeta Margo
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Gang z Plutona Lzs Bobrowo 77
pro 1.1 b Tactiek lagaaa
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 62.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Fehl rent richting de bal. Fehl passt de bal zonder na te denken. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tilki speelt de bal door. Olek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colgan. Olek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olek komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nigro verovert de bal door een tackle van achteren. Nigro met een sublieme pass. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski schiet op doel. Bękart probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Lzs Bobrowo 77 1:0

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bękart niet meer kan verder spelen. Rosseto komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nigro met een snelle inworp. Fehl probeert naar een medespeler te passen. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup schiet op doel. Rosseto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Qarayev onderschept slim de pass. Qarayev geeft de bal voor. Szamborski geeft een lange en hoge pass. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Rosseto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 39%, Lzs Bobrowo 77 61%.
Gang z Plutona - Lzs Bobrowo 77 1:0

46e minuut.
Kastrup met een sublieme pass. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl speelt de bal door. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nigro probeert naar een medespeler te passen. Fehl rent richting de bal. Fehl probeert naar een medespeler te passen. Kastrup rent richting de bal. Kastrup haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Fehl onderschept slim de pass. Fehl passt de bal met de wreef. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup haalt uit met een fantastische trap. Rosseto bokst de bal weg.

59e minuut.
Opazo heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Guga ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guga naar de kleedkamers voor een vroege douche. Przyłuski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przyłuski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rosseto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klungelig pakt Opazo de bal. Fahrenhorst rent richting de bal. Fahrenhorst geeft een lange en hoge pass. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosseto speelt de bal door. Lillo probeert naar een medespeler te passen. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kořínek is nu in balbezit. Kořínek passt de bal in één keer door. Olek heeft problemen om de bal te vangen. Olek haalt uit met een fantastische trap. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Fehl speelt de bal door. Kastrup rent richting de bal. Kastrup schiet op doel. Rosseto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Lzs Bobrowo 77 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 39%, Lzs Bobrowo 77 61%.
Gang z Plutona - Lzs Bobrowo 77 2:0