Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Gradol team Galletto
maja Tactiek risco2Midstretto
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
57.9 gemiddelde waardering 72.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen briljant


1e minuut.
Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Anesin kopt de bal weg. Haqverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Galletto 0:1

13e minuut.
Germann kopt de bal weg. Aramburú is nu in balbezit. Met opzet legt Callus zijn tegenspeler op de grond. Callus krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Belver rent richting de bal. Belver passt de bal met de wreef. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Pacan met een snelle inworp. Bogarde rent richting de bal. Pătra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pătra krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Belver passt de bal zonder na te denken. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukkala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foronda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cole komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bogarde speelt de bal door. Belver rent richting de bal. Belver passt de bal zonder na te denken. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 69%, Galletto 31%.
Gradol team - Galletto 0:1

49e minuut.
Doeltrap. Giovennazzi trapt de bal weg. Klungelig pakt Gülyüzer de bal. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Doeltrap. Sigurdsson komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Callus onderschept slim de pass. Callus passt de bal in één keer door. Cole met een sublieme pass. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Porto kopt de bal weg. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Tegnér werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Belver controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Morles komt het veld opgelopen. Potapov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
do Paraná onderschept slim de pass. do Paraná probeert naar een medespeler te passen. Cole is nu in balbezit. Foronda is nu in balbezit. Foronda draait met de bal, schiet en ... Giovennazzi bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrovatin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogarde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft een hoge lob. Foronda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Soukkala rent richting de bal. Foronda verovert de bal door een tackle van achteren. Foronda schiet op doel. Giovennazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Galletto 0:2

88e minuut.
Haqverdiyev passt de bal zonder na te denken. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda passt de bal met de wreef. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev haalt uit met een fantastische trap. Giovennazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 70%, Galletto 30%.
Gradol team - Galletto 0:2