Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Richi Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Richi team Hippy
ale` samp Tactiek 5-3-2 A
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68.6 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Akal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanić verovert de bal door een tackle van achteren. Dekanić passt de bal zonder na te denken. Lustrinelli rent richting de bal. Lustrinelli schiet op doel. Chaoqun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Hippy 1:0

5e minuut.
Dvulyat rent richting de bal. Dvulyat passt de bal zonder na te denken. Dick is nu in balbezit. Dick haalt uit met een fantastische trap. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Richi team - Hippy 1:1

8e minuut.
Dvulyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannering bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvulyat onderschept slim de pass. Dvulyat haalt uit met een fantastische trap. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Hippy 1:2

13e minuut.
Jarzyna met de inworp. Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński is nu in balbezit. Czereszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czereszewski geeft een hoge lob. Paal! Dediu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Jarzyna met een snelle inworp. Angélico probeert naar een medespeler te passen. Mannering verovert de bal door een tackle van achteren. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ... Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Guirino rent richting de bal. Guirino geeft de bal voor. Akal probeert naar een medespeler te passen. Lustrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Lustrinelli schiet op doel. Chaoqun bokst de bal weg.

34e minuut.
Mannering geeft een hoge lob. Dick probeert de bal aan de voet te houden. Gioukoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lustrinelli schiet op doel. Chaoqun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Richi team - Hippy 2:2

36e minuut.
Inworp. Vecsei met een snelle inworp. Dekanić speelt de bal door. Vecsei geeft een hoge lob. van der Ven krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tommasello is nu in balbezit. Tommasello met een sublieme pass. Dekanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanić haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Spirito onderschept slim de pass. Jarzyna speelt de bal door. Klungelig pakt Dick de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Hippy 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 58%, Hippy 42%.
Richi team - Hippy 2:3

46e minuut.
Vino komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gioukoudis geeft de bal voor. Klungelig pakt Dick de bal. Guirino geeft een lange en hoge pass. Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gioukoudis probeert naar een medespeler te passen. Dick is nu in balbezit. Guirino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guirino is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Klungelig pakt Lustrinelli de bal. Akal is nu in balbezit. Akal geeft een lange en hoge pass. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... Dediu bokst de bal weg.

59e minuut.
Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angélico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angélico zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mannering heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. Dediu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Hippy 2:4

70e minuut.
Dvulyat is nu in balbezit. Dvulyat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voinescu de bal. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. Dediu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Dvulyat is nu in balbezit. Dvulyat met een sublieme pass. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap. Dediu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dvulyat neemt de hoekschop. Dick maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Hippy 2:5

77e minuut.
Dvulyat kopt de bal weg. Buitenspel voor Dick. Goede buitenspelval van de verdediging. Twórczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van der Ven is nu in balbezit. van der Ven haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven passt de bal met de wreef. Angélico onderschept slim de pass. Lustrinelli rent richting de bal. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 54%, Hippy 46%.
Richi team - Hippy 2:5