Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Armada Tokaji Aszú
gg go Tactiek E3 zakk att Cha
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
69.9 gemiddelde waardering 71.3
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski geeft de bal voor. Lónich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ciucă kopt de bal weg. Epres is nu in balbezit. Gulyás begaat een overtreding. Gulyás krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Králik passt de bal met de wreef. Daar is Epres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epres probeert naar een medespeler te passen. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi schiet op doel. Csóka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Guttmann de bal. Somogyi kopt de bal weg. Epres rent richting de bal. Epres geeft een lange en hoge pass. Nyilasi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Grzybiński geeft de bal voor. Epres rent richting de bal. Epres speelt de bal door. Klungelig pakt Somogyi de bal. Somogyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Gulyás met een sublieme pass. Rákos rent richting de bal. Szwykowski is nu in balbezit. Rákos onderschept slim de pass. Rákos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos draait met de bal, schiet en ... Nook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Armada - Tokaji Aszú 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Armada 57%, Tokaji Aszú 43%.
Golden Armada - Tokaji Aszú 0:1

46e minuut.
Fitos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ciucă kopt de bal weg. Epres rent richting de bal. Gulyás begaat een overtreding. Gulyás krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel onderschept slim de pass. Venczel geeft een hoge lob. Rákos rent richting de bal. Rákos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Epres rent richting de bal. Epres probeert naar een medespeler te passen. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi schiet op doel. Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Králik met een sublieme pass. Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guttmann geeft een lange en hoge pass. Ordódy rent richting de bal. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Nook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Armada 45%, Tokaji Aszú 55%.
Golden Armada - Tokaji Aszú 0:1