Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MCK Lubin Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
MCK Lubin le tigri di monpracen
apc1 Tactiek max2
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


17e minuut.
Körver passt de bal met de wreef. Chuanchuen is nu in balbezit. Sagres is nu in balbezit. Chuanchuen onderschept slim de pass. Chuanchuen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Courtin heeft problemen om de bal te vangen. Courtin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Porcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - le tigri di monpracen 0:1

32e minuut.
Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeppo. Chuanchuen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chuanchuen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vas krijgt zijn hoofd ertegen. van Emmerik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MCK Lubin - le tigri di monpracen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 47%, le tigri di monpracen 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCK Lubin - le tigri di monpracen 1:1

46e minuut.
Cherubino komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke probeert naar een medespeler te passen. Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een hoge lob. Vas krijgt zijn hoofd ertegen. van Emmerik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Sagres probeert naar een medespeler te passen. Courtin is nu in balbezit. Courtin met een sublieme pass. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angel komt het veld opgelopen. Stoenescu komt het veld opgelopen. Maldonado komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Yantani verovert de bal door een tackle van achteren. Yantani geeft de bal voor. Daar is Erstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz speelt de bal door. Courtin rent richting de bal. Courtin geeft de bal voor. Cisneros krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lesz rent richting de bal. Maldonado begaat een overtreding. Lesz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zeppo met een snel genomen vrije trap. Courtin kopt de bal weg. Klungelig pakt Cifuentes de bal. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 50%, le tigri di monpracen 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCK Lubin - le tigri di monpracen 1:1