Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
523re2e1 cupa d Tactiek P3D
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Urtubey onderschept slim de pass. Urtubey passt de bal in één keer door. Fujara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujara geeft een hoge lob. Klicpera krijgt zijn hoofd ertegen. Bergli bokst de bal weg.

8e minuut.
Urtubey heeft problemen om de bal te vangen. Urtubey probeert naar een medespeler te passen. Klicpera rent richting de bal. Kucenko rent richting de bal. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fujara speelt de bal door. Conserva rent richting de bal. Conserva geeft een hoge lob. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Walter passt de bal met de wreef. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey geeft een lange en hoge pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Urtubey passt de bal zonder na te denken. Walter rent richting de bal. Walter geeft een hoge lob. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fujara kopt de bal weg. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey geeft de bal voor. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko geeft een hoge lob. Bergli bokst de bal weg.

32e minuut.
Klicpera onderschept slim de pass. Kucenko rent richting de bal. Pastorčić maakt een afschuwelijke overtreding. Pastorčić krijgt een gele kaart. Kucenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klicpera wilt de vrije trap nemen. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pastorčić onderschept slim de pass. Urtubey verovert de bal door een tackle van achteren. Urtubey passt de bal in één keer door. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Walter rent richting de bal. Walter passt de bal met de wreef. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 36%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 64%.
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:0

56e minuut.
Fujara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walter is nu in balbezit. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter geeft de bal voor. Bergli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucenko is nu in balbezit. Pastorčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kucenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klicpera zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bergli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 2:0

59e minuut.
Walter is nu in balbezit. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter geeft de bal voor. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Fujara passt de bal in één keer door. Walter met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 3:0

61e minuut.
Manaflı komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Santinho komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Englaro geeft een hoge lob. Sepúlveda rent richting de bal. Rahmani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rahmani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sepúlveda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Englaro wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Santinho geeft de bal voor. Tazi is nu in balbezit. Tazi geeft de bal voor. Manaflı geeft een lange en hoge pass. Klicpera springt en kopt de bal. Bergli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucenko rent richting de bal. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 4:0

75e minuut.
Inworp. Vilela komt het veld opgelopen. Hâncu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Urtubey is nu in balbezit. Urtubey met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter geeft de bal voor. Hâncu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 37%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 63%.
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 4:0