Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Progresul Cotroceni
P3D Tactiek 433 e22
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
63.6 gemiddelde waardering 64
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


16e minuut.
Klungelig pakt Urtubey de bal. Urtubey passt de bal met de wreef. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1

25e minuut.
Fujara passt de bal in één keer door. Urtubey rent richting de bal. Urtubey probeert naar een medespeler te passen. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Klicpera controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tazi neemt vlug de vrije trap. Rahmani probeert de bal met de borst te controleren. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 49%, Progresul Cotroceni 51%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1

50e minuut.
Walter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fujara rent richting de bal. Fujara speelt de bal door. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Valerie rent richting de bal. Valerie passt de bal in één keer door. Kucenko is nu in balbezit. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

71e minuut.
Pastorčić probeert naar een medespeler te passen. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok geeft de bal voor. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ... Filardo bokst de bal weg.

73e minuut.
Szkudelski kopt de bal weg. Piera is nu in balbezit. Piera passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... Filardo bokst de bal weg.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klicpera stond buitenspel. Lämsä komt het veld opgelopen. Kania komt het veld opgelopen. Chávez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 43%, Progresul Cotroceni 57%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1