Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Theater F.C Swiss
GOOD DEATH Tactiek Bunker5
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
71.5 gemiddelde waardering 69.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós geeft een lange en hoge pass. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Alpler geeft een lange en hoge pass. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kerský krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gail bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail passt de bal in één keer door. Ţugurlan speelt de bal door. Gail rent richting de bal. Gail schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Smochowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak passt de bal zonder na te denken. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth draait met de bal, schiet en ... Szura bokst de bal weg.

14e minuut.
Sena passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gail is nu in balbezit. Gail geeft een hoge lob. Potrzebny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tomasson met een sublieme pass. Klungelig pakt Fajth de bal. Ţugurlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugurlan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Devoldere kopt de bal weg. Wahyudi heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Swiss 0:1

35e minuut.
Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan rent richting de bal. Alpler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alpler krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Jańczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kerský de bal. Stencel is nu in balbezit. Stencel geeft de bal voor. Pęcak springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 59%, Swiss 41%.
Dream Theater F.C - Swiss 0:1

47e minuut.
Fajth kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sena de bal onder controle te krijgen. Jańczak probeert naar een medespeler te passen. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth schiet op doel. Szura bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Billström geeft een hoge lob. Wahyudi probeert naar een medespeler te passen. Berezowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Swiss 0:2

53e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth rent richting de bal. Motyliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Motyliński krijgt een gele kaart. Fajth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fajth neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Swiss 1:2

60e minuut.
Alpler passt de bal in één keer door. Jańczak speelt de bal door. Yutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Devoldere verovert de bal door een tackle van achteren. Devoldere geeft een lange en hoge pass. Fajth kopt de bal weg. Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak geeft een lange en hoge pass. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Theater F.C - Swiss 2:2

74e minuut.
Kerský geeft de bal voor. Daar is Devoldere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Theater F.C - Swiss 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Theater F.C 48%, Swiss 52%.
Dream Theater F.C - Swiss 2:3