Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Pittsburgh FC
F Tactiek Azerbaijan
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Potiguara passt de bal in één keer door. Siciliano rent richting de bal. Met opzet legt Bùi Bình zijn tegenspeler op de grond. Bùi Bình krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Krepek speelt de bal door. Taelman is nu in balbezit. Taelman passt de bal in één keer door. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wayans met een snelle inworp. Krepek geeft een lange en hoge pass. Tešić springt en kopt de bal. Szymczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
Daar is Marka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marka geeft de bal voor. Rantakallio kopt de bal weg. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus geeft een lange en hoge pass. Tešić rent richting de bal. Tešić draait met de bal, schiet en ... Szymczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Pittsburgh FC 0:1

44e minuut.
Tešić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemrava. Tešić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krepek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Annus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 56%, Pittsburgh FC 44%.
AEK Chios - Pittsburgh FC 0:1

52e minuut.
Marka probeert naar een medespeler te passen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal zonder na te denken. Tešić rent richting de bal. Tešić haalt uit met een fantastische trap. Szymczak bokst de bal weg.

54e minuut.
Annus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tešić de bal. Krepek rent richting de bal. Tešić is nu in balbezit. Tešić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sapek onderschept slim de pass. Krepek speelt de bal door. Tešić is nu in balbezit. Tešić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Majkut probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Potiguara de bal onder controle te krijgen. Sapek is nu in balbezit. Sapek geeft een lange en hoge pass. Tešić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 63%, Pittsburgh FC 37%.
AEK Chios - Pittsburgh FC 0:1