Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 FC Harambe
aparare Tactiek NewSzn442.2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Salter passt de bal in één keer door. Avigliano rent richting de bal. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Pomares springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Mynarski met een sublieme pass. Śniadecki kopt de bal weg. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgo is nu in balbezit. Borgo haalt uit met een fantastische trap. Mynarski bokst de bal weg.

9e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Rhine passt de bal met de wreef. Avigliano speelt de bal door. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kozar passt de bal in één keer door. Ferri is nu in balbezit. Ferri passt de bal met de wreef. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Rhine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zino rent richting de bal. Zino geeft een lange en hoge pass. Karcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Ferri rent richting de bal. Ferri speelt de bal door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Karcıoğlu is nu in balbezit. Rhine onderschept slim de pass. Rhine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kozar de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Avigliano is nu in balbezit. Avigliano passt de bal in één keer door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ferri passt de bal in één keer door. Zino rent richting de bal. Zino passt de bal zonder na te denken. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar schiet op doel. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - FC Harambe 0:1

39e minuut.
Avigliano passt de bal zonder na te denken. Rhine rent richting de bal. Rhine passt de bal zonder na te denken. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 59%, FC Harambe 41%.
FC FCSB1985 - FC Harambe 0:1

48e minuut.
Avigliano rent richting de bal. Avigliano probeert naar een medespeler te passen. Zino met een sublieme pass. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ferri speelt de bal door. Kozar is nu in balbezit. Kozar passt de bal zonder na te denken. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Chromik speelt de bal door. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomares rent richting de bal. Borgo rent richting de bal. Borgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mioso de bal. Ferri met een sublieme pass. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mioso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zino de bal. Zino met een sublieme pass. Rhine probeert de bal met de borst te controleren. Rhine met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chromik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bankó komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ferri kopt de bal weg. Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino met een sublieme pass. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - FC Harambe 0:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lockhart komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Avigliano passt de bal met de wreef. Zino rent richting de bal. Zino passt de bal met de wreef. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Avigliano is nu in balbezit. Borgo verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine onderschept slim de pass. Rhine draait met de bal, schiet en ... Leclère probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pomares kopt de bal weg. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino speelt de bal door. Kozar rent richting de bal. Kozar draait met de bal, schiet en ... Leclère bokst de bal weg.

89e minuut.
Meeuws passt de bal met de wreef. Avigliano is nu in balbezit. Borgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borgo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 70%, FC Harambe 30%.
FC FCSB1985 - FC Harambe 0:2