Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grün-Weiss Lainz The AUTsiders
White Russian Tactiek Neu_Mitte_l
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Maurerbauer kopt de bal weg. Buchwald probeert de bal aan de voet te houden. Nordahl probeert naar een medespeler te passen. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger draait met de bal, schiet en ... Gasterstädt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Maurerbauer passt de bal in één keer door. Peszko speelt de bal door. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:1

15e minuut.
Huschels geeft een hoge lob. Gasselich rent richting de bal. Gasselich geeft een hoge lob. Rabiega heeft problemen om de bal te vangen. Kaiser is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Aunkofer kopt de bal weg. Daar is Buchwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger haalt uit met een fantastische trap. Gasterstädt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nordahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordahl geeft een lange en hoge pass. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:2

31e minuut.
Petri passt de bal zonder na te denken. Gasselich rent richting de bal. Gasselich passt de bal in één keer door. Lüdemann is nu in balbezit. Lüdemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kölbl kopt de bal weg. Gasselich rent richting de bal. Met opzet legt Peszko zijn tegenspeler op de grond. Peszko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Gasselich rent richting de bal. Biserov verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov passt de bal in één keer door. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lüdemann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maurerbauer met een sublieme pass. Nordahl speelt de bal door. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Gasterstädt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Petri met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Maurerbauer de bal onder controle te krijgen. Maurerbauer geeft een hoge lob. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Gasterstädt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 63%, The AUTsiders 37%.
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:2

46e minuut.
Inworp. Huschels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petri probeert naar een medespeler te passen. Gasselich rent richting de bal. Gasselich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Maurerbauer rent richting de bal. Maurerbauer passt de bal zonder na te denken. Nordahl speelt de bal door. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer haalt uit met een fantastische trap. Gasterstädt bokst de bal weg. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:3

51e minuut.
Nordahl is nu in balbezit. Nordahl speelt de bal door. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:4

52e minuut.
Gasselich rent richting de bal. Gasselich passt de bal in één keer door. Daar is Kölbl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer schiet op doel. Gasterstädt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Tezalmaz geeft een hoge lob. Daar is Aunkofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunkofer passt de bal in één keer door. Norger is nu in balbezit. Norger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:5

59e minuut.
Biserov geeft de bal voor. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer passt de bal zonder na te denken. Norger is nu in balbezit. Norger haalt uit met een fantastische trap. Gasterstädt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:6

60e minuut.
Gelsdorf met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lüdemann de bal onder controle te krijgen. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gasselich kopt de bal weg. Martl bereikt de bal nog maar net als eerste. Martl geeft een hoge lob. Aunkofer rent richting de bal. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Gasterstädt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupczyk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Biserov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dinklage komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kupczyk kopt de bal weg. Petri controleert de bal met de borst. Petri speelt de bal door. Gelsdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelsdorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wallner speelt de bal door. Maurerbauer probeert de bal met de borst te controleren. Maurerbauer probeert naar een medespeler te passen. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer schiet op doel. Gasterstädt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:7

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obst komt het veld opgelopen. Voggenhuber komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Buitenspel voor Lüdemann. Goede buitenspelval van de verdediging. Watral komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grün-Weiss Lainz 53%, The AUTsiders 47%.
Grün-Weiss Lainz - The AUTsiders 0:7