Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Boyz Vienna Final Fantasy
433nn Tactiek FF VII remake
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Morgenstern passt de bal met de wreef. Jäger is nu in balbezit. Jäger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toró de bal. Toró draait met de bal, schiet en ... Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Jäger is nu in balbezit. Jäger probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft de bal voor. Toró springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ofner trapt de bal weg. Jäger kan de bal niet met de borst controleren. Jäger speelt de bal door. Toró rent richting de bal. Toró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Final Fantasy 0:1

17e minuut.
Jäger probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Toró rent richting de bal. Toró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rionda verovert de bal door een tackle van achteren. Rionda geeft de bal voor. Prohaska met een sublieme pass. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jäger speelt de bal door. Toró rent richting de bal. Pahom rent richting de bal. Pahom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Final Fantasy 0:2

26e minuut.
Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohaska verovert de bal door een tackle van achteren. Prohaska passt de bal in één keer door. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dyrek passt de bal met de wreef. Pahom rent richting de bal. Pahom passt de bal zonder na te denken. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hermida passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Morgenstern de bal. Morgenstern met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Zirbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Morgenstern passt de bal met de wreef. Zaldívar is nu in balbezit. Zaldívar probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ciemny passt de bal zonder na te denken. Revilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern geeft een hoge lob. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 58%, Final Fantasy 42%.
Wild Boyz Vienna - Final Fantasy 0:2

46e minuut.
Klingelmann komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar geeft de bal voor. Peiremans speelt de bal door. Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Doichinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doichinov krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klingelmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Dyrek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klingelmann krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Pahom de bal onder controle te krijgen. Prohaska geeft de bal voor. Klingelmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burliga komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Jäger speelt de bal door. Klungelig pakt Klingelmann de bal. Klingelmann schiet op doel. Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doichinov geeft een hoge lob. Jäger met een sublieme pass. Dyrek geeft een lange en hoge pass. Klingelmann springt en kopt de bal. Ofner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Final Fantasy 0:3

71e minuut.
Ściuk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hermida passt de bal in één keer door. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Revilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Revilla krijgt een gele kaart. Blake is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hermida neemt zijn aanloop. Zirbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Final Fantasy 1:3

81e minuut.
Pahom heeft problemen om de bal te vangen. Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida probeert naar een medespeler te passen. Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar geeft de bal voor. Zirbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Hermida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Doichinov met een sublieme pass. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo geeft een hoge lob. Ofner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 57%, Final Fantasy 43%.
Wild Boyz Vienna - Final Fantasy 1:3