Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ragges Boys Nova
B-laget Tactiek Come as you are
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.3 gemiddelde waardering 56.9
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


14e minuut.
Milanov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grönlund de bal onder controle te krijgen. Klimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Milanov speelt de bal door. Grönlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Grönlund probeert naar een medespeler te passen. Endenstein rent richting de bal. Endenstein haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wujec speelt de bal door. Klimáček rent richting de bal. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szathmári de bal. Szathmári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wujec met een snelle inworp. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski geeft een hoge lob. Klimáček maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Milanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujec rent richting de bal. Wujec geeft een hoge lob. Klimáček rent richting de bal. Klimáček draait met de bal, schiet en ... Theutenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Nova 0:1

42e minuut.
William bereikt de bal nog maar net als eerste. William geeft de bal voor. Jaeger is nu in balbezit. Endenstein onderschept slim de pass. Endenstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Davidsson met een sublieme pass. Milanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alarcón de bal. Klimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimáček draait met de bal, schiet en ... Theutenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 60%, Nova 40%.
Ragges Boys - Nova 0:1

47e minuut.
Wujec speelt de bal door. Ossowski rent richting de bal. Ossowski passt de bal in één keer door. Klimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimáček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Szathmári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jäpel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szathmári is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szathmári krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jaeger probeert naar een medespeler te passen. Ossowski rent richting de bal. Ossowski geeft een hoge lob. Klimáček rent richting de bal. Klimáček schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ossowski met de inworp. Wujec rent richting de bal. Wujec met een sublieme pass. Klimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimáček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klimáček kopt de bal weg. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski geeft een lange en hoge pass. Klimáček springt en kopt de bal. Theutenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Theutenberg trapt de bal weg. Jäpel is nu in balbezit. Szathmári onderschept slim de pass. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 66%, Nova 34%.
Ragges Boys - Nova 0:1