Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Daugava Daugavpils Football Warriors
Daugava ATT Tactiek .4-3-3
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 47.3
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Gibbes speelt de bal door. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła draait met de bal, schiet en ... Rybacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Iņķis passt de bal met de wreef. Censaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kınay is nu in balbezit. Gaucher onderschept slim de pass. Gaucher met een sublieme pass. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Blondīns is nu in balbezit. Snīpis onderschept slim de pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sprukulis de bal onder controle te krijgen. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gibbes is nu in balbezit. Snīpis verovert de bal door een tackle van achteren. Snīpis passt de bal met de wreef. Vadász rent richting de bal. Vadász draait met de bal, schiet en ... Georgariou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Latawiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Göbel komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Gaucher speelt de bal door. Censaitis is nu in balbezit. Censaitis passt de bal in één keer door. Göbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göbel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:1

29e minuut.
Blondīns kopt de bal weg. Verdeş heeft problemen om de bal te vangen. Verdeş speelt de bal door. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Roldan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Censaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kınay rent richting de bal. Kınay geeft een lange en hoge pass. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadász is nu in balbezit. Vadász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:2

38e minuut.
Daar is Vadász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadász geeft een lange en hoge pass. Sprukulis is nu in balbezit. Bedra onderschept slim de pass. Bedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bedra de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gudrinieks geeft de bal voor. Göbel kopt de bal weg. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:3

42e minuut.
Bedra probeert naar een medespeler te passen. Göbel is nu in balbezit. Göbel passt de bal zonder na te denken. Vadász is nu in balbezit. Vadász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tirzītis is nu in balbezit. Kınay verovert de bal door een tackle van achteren. Kınay met een sublieme pass. Daar is Vadász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadász schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:4

45e minuut.
Gibbes speelt de bal door. Blondīns is nu in balbezit. Göbel onderschept slim de pass. Göbel geeft een lange en hoge pass. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Daugava Daugavpils 66%, Football Warriors 34%.
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:4

51e minuut.
Censaitis passt de bal in één keer door. Snīpis speelt de bal door. Vadász rent richting de bal. Göbel is nu in balbezit. Göbel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:5

52e minuut.
Göbel rent richting de bal. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Göbel rent richting de bal. Göbel schiet op doel. Sprukulis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

60e minuut.
Snīpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş is nu in balbezit. Snīpis begaat een overtreding. Snīpis krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Kınay de bal. Kınay speelt de bal door. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ... Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Snīpis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Vadász de bal. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... Georgariou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:6

76e minuut.
Gaucher is nu in balbezit. Censaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Censaitis probeert naar een medespeler te passen. Göbel rent richting de bal. Göbel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász passt de bal met de wreef. Daar is Göbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:7

83e minuut.
Vadász rent richting de bal. Censaitis is nu in balbezit. Censaitis passt de bal met de wreef. Vadász is nu in balbezit. Vadász haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Daugava Daugavpils 67%, Football Warriors 33%.
SK Daugava Daugavpils - Football Warriors 0:7