Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barçalona. Bayern Munich_1098
433 new Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 19.8
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Sitipala rent richting de bal. Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Shvetank probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Prabodh rent richting de bal. Prabodh met een sublieme pass. Jagarlamudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav rent richting de bal. Pranav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jagarlamudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagarlamudi geeft een lange en hoge pass. Kavi is nu in balbezit. Ganapathiraman verovert de bal door een tackle van achteren. Ganapathiraman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bębenek rent richting de bal. Pranav onderschept slim de pass. Pranav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Bayern Munich_1098 0:1

26e minuut.
Pandelescu speelt de bal door. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pranav is nu in balbezit. Pranav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Shvetank rent richting de bal. Prabodh onderschept slim de pass. Prabodh passt de bal met de wreef. Pranav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Rajagopalan trapt de bal weg. Alexa kopt de bal weg. Kavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jagarlamudi speelt de bal door. Kavi is nu in balbezit. Kavi passt de bal zonder na te denken. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mulla geeft een hoge lob. Inworp. Jagarlamudi met de inworp. Kavi is nu in balbezit. Kavi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 53%, Bayern Munich_1098 47%.
FC Barçalona. - Bayern Munich_1098 0:1

47e minuut.
Shvetank rent richting de bal. Prabodh onderschept slim de pass. Prabodh passt de bal in één keer door. Pranav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranav schiet op doel. Rajagopalan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Bayern Munich_1098 0:2

49e minuut.
Vijayanath bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza onderschept slim de pass. Fortaleza passt de bal in één keer door. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Mithil komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Shvetank bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvetank geeft de bal voor. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap. Nuregesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Sivaramakrishnan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fortaleza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortaleza met een sublieme pass. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Nuregesan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barçalona. - Bayern Munich_1098 1:2

65e minuut.
Mani komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mithil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mithil geeft een hoge lob. Sivaramakrishnan kopt de bal weg. Daar is Pandelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferron komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sitipala geeft de bal voor. Vijayanath speelt de bal door. Daar is Ferron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivaramakrishnan is nu in balbezit. Sivaramakrishnan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Koppale is nu in balbezit. Koppale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortaleza met een snelle inworp. Alexa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sujeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabodh is nu in balbezit. Prabodh met een sublieme pass. Pranav is nu in balbezit. Pranav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bhanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sivaramakrishnan geeft de bal voor. Vijayanath heeft problemen om de bal te vangen. Alexa is nu in balbezit. Alexa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barçalona. 45%, Bayern Munich_1098 55%.
FC Barçalona. - Bayern Munich_1098 1:2