Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chariots FC Stevens CPR
Normal Tactiek 442Flat
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Balient probeert naar een medespeler te passen. Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi passt de bal zonder na te denken. Carnevale is nu in balbezit. Carnevale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Narasimha passt de bal zonder na te denken. Brygoła is nu in balbezit. Riddhi is nu in balbezit. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Oguro passt de bal in één keer door. Owiti rent richting de bal. Owiti passt de bal met de wreef. Brygoła rent richting de bal. Brygoła draait met de bal, schiet en ... Dosanjh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Owiti met een sublieme pass. Carnevale rent richting de bal. Carnevale passt de bal met de wreef. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła schiet op doel. Dosanjh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Marciniszyn geeft een hoge lob. Masnaghetti is nu in balbezit. Masnaghetti geeft een lange en hoge pass. Brygoła heeft problemen om de bal te vangen. Brygoła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masnaghetti met de inworp. Riddhi rent richting de bal. Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Masnaghetti probeert naar een medespeler te passen. Carnevale heeft problemen om de bal te vangen. Brygoła rent richting de bal. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:1

43e minuut.
Masnaghetti is nu in balbezit. Masnaghetti geeft een hoge lob. Mahale rent richting de bal. Carnevale verovert de bal door een tackle van achteren. Carnevale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi passt de bal zonder na te denken. Chandramouli rent richting de bal. Carnevale onderschept slim de pass. Carnevale schiet op doel. Dosanjh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chariots FC 78%, Stevens CPR 22%.
Chariots FC - Stevens CPR 0:2

48e minuut.
Doi controleert de bal met de borst. Narasimha bereikt de bal nog maar net als eerste. Doi onderschept slim de pass. Doi geeft een lange en hoge pass. Carnevale maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Balient kopt de bal weg. Brygoła is nu in balbezit. Narasimha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Masnaghetti zal de hoekschop nemen. Chandramouli heeft problemen om de bal te vangen. Carnevale verovert de bal door een tackle van achteren. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:3

55e minuut.
Inworp. Roy Choudhary met een snelle inworp. Viswanathan rent richting de bal. Viswanathan geeft een lange en hoge pass. Musunur bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mahale passt de bal zonder na te denken. Narasimha heeft problemen om de bal te vangen. Narasimha passt de bal in één keer door. Musunur rent richting de bal. Musunur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Brygoła passt de bal zonder na te denken. Carnevale rent richting de bal. Carnevale haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chandramouli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:4

63e minuut.
Musunur met een sublieme pass. Viswanathan rent richting de bal. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Carnevale de bal. Carnevale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Riddhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:5

72e minuut.
Narasimha met een sublieme pass. Owiti rent richting de bal. Owiti probeert naar een medespeler te passen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Rogala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masnaghetti geeft de bal voor. Riddhi speelt de bal door. Dosanjh heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:6

80e minuut.
Chandrak met de inworp. Mahale is nu in balbezit. Mahale passt de bal met de wreef. Viswanathan is nu in balbezit. Viswanathan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chandrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale passt de bal zonder na te denken. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chariots FC - Stevens CPR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chariots FC 74%, Stevens CPR 26%.
Chariots FC - Stevens CPR 0:7