Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lazers Underdogs FC Kerala FC
532 Tactiek 1-5-2-1-2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 31.2
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Shantinath verovert de bal door een tackle van achteren. Shantinath geeft een hoge lob. Puruganan kopt de bal weg. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Sachin de bal. Thomas begaat een overtreding. Sachin raakt geblesseerd tijdens het duel. Sachin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sahgal de bal. Puruganan rent richting de bal. Puruganan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:1

12e minuut.
Vasuki controleert de bal met de borst. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasuki rent richting de bal. Vasuki schiet op doel. Vimal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:2

21e minuut.
Sachin speelt de bal door. Milind is nu in balbezit. Milind passt de bal met de wreef. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sachin speelt de bal door. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind haalt uit met een fantastische trap. Jaysukh probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hevonkoski geeft de bal voor. Milind bereikt de bal nog maar net als eerste. Milind met een sublieme pass. Puruganan rent richting de bal. Puruganan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:3

34e minuut.
Mandava is nu in balbezit. Petruniczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Petruniczyk geeft een lange en hoge pass. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sachin passt de bal zonder na te denken. Milind rent richting de bal. Venu begaat een overtreding. Venu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Vasuki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parul de bal. Petruniczyk probeert naar een medespeler te passen. Vasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasuki schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 63%, Kerala FC 37%.
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:3

52e minuut.
Daar is Sachin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sachin passt de bal zonder na te denken. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:4

57e minuut.
Petruniczyk rent richting de bal. Milind is nu in balbezit. Petruniczyk probeert naar een medespeler te passen. Puruganan rent richting de bal. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vasuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasuki passt de bal met de wreef. Milind geeft een hoge lob. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jaysukh heeft problemen om de bal te vangen. Vimal bokst de bal weg. Milind rent richting de bal. Milind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lazers Underdogs FC 58%, Kerala FC 42%.
Lazers Underdogs FC - Kerala FC 0:5