Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerala Blaster Football Club Pune FC
Normal Tactiek Def 5-2-1-2
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi passt de bal in één keer door. Hayden rent richting de bal. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Sashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Sankaran geeft een hoge lob. Perier kopt de bal weg. Klungelig pakt Kothandaraman de bal. Davidi is nu in balbezit. Davidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:1

4e minuut.
Daar is Hayden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapan rent richting de bal. Davidi begaat een overtreding. Davidi krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Tapan rent richting de bal. Cangas is nu in balbezit. Cangas probeert naar een medespeler te passen. Minz rent richting de bal. Minz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:2

8e minuut.
Rot rent richting de bal. Rot passt de bal met de wreef. Hayden is nu in balbezit. Hayden draait met de bal, schiet en ... Sankaran kopt de bal weg. Sashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:3

12e minuut.
Cangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangas passt de bal zonder na te denken. Sankaran is nu in balbezit. Minz verovert de bal door een tackle van achteren. Minz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:4

13e minuut.
Jaspitsingh geeft een lange en hoge pass. Rot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rot speelt de bal door. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kothandaraman probeert naar een medespeler te passen. Durbec rent richting de bal. Durbec speelt de bal door. Hayden rent richting de bal. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Sashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi passt de bal zonder na te denken. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel. Sashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:5

30e minuut.
Durbec met een sublieme pass. Davidi is nu in balbezit. Davidi passt de bal met de wreef. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:6

33e minuut.
Cangas onderschept slim de pass. Cangas probeert naar een medespeler te passen. Davidi met een sublieme pass. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hayden passt de bal in één keer door. Davidi is nu in balbezit. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala Blaster Football Club 73%, Pune FC 27%.
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:7

49e minuut.
Daar is Davidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidi geeft een hoge lob. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:8

56e minuut.
Davidi is nu in balbezit. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Hayden rent richting de bal. Hayden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:9

59e minuut.
Sankaran trapt de bal weg. Durbec kopt de bal weg. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Minz heeft problemen om de bal te vangen. Minz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Durbec kopt de bal weg. Utpal rent richting de bal. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden geeft een lange en hoge pass. Cangas geeft een lange en hoge pass. Sashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hayden rent richting de bal. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi passt de bal in één keer door. Minz rent richting de bal. Minz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Bhadrak trapt de bal weg van het doel. Durbec kopt de bal weg. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Durbec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidi met een sublieme pass. Hayden rent richting de bal. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapan is nu in balbezit. Minz verovert de bal door een tackle van achteren. Minz haalt uit met een fantastische trap. Sankaran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Durbec rent richting de bal. Durbec passt de bal zonder na te denken. Davidi met een sublieme pass. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:10

80e minuut.
Durbec is nu in balbezit. Durbec passt de bal in één keer door. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Sashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:11

86e minuut.
Lettrich geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jamaal de bal. Minz is nu in balbezit. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Durbec kopt de bal weg. Daar is Hayden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayden passt de bal in één keer door. Minz bereikt de bal nog maar net als eerste. Minz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala Blaster Football Club 79%, Pune FC 21%.
Kerala Blaster Football Club - Pune FC 0:11