Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Barak The.Beatles
Normal Tactiek y4132
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 42.6
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Serwach rent richting de bal. Serwach passt de bal in één keer door. Shina probeert naar een medespeler te passen. Keinan is nu in balbezit. Keinan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:1

4e minuut.
Halwany is nu in balbezit. Serwach verovert de bal door een tackle van achteren. Serwach passt de bal met de wreef. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:2

10e minuut.
Valme verovert de bal door een tackle van achteren. Valme geeft de bal voor. Inworp. Haim met een snelle inworp. Rubin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Serwach passt de bal zonder na te denken. Keinan rent richting de bal. Ros probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel rent richting de bal. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:3

17e minuut.
Inworp. Rubin met de inworp. Halwany bereikt de bal nog maar net als eerste. Halwany geeft een hoge lob. Sivilla kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arad rent richting de bal. Arad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Keinan de bal. Keinan haalt uit met een fantastische trap. Dror maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:4

28e minuut.
Daar is Vilner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilner. Vilner krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ros probeert naar een medespeler te passen. Keinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinan schiet op doel. Dror werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grainik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:5

32e minuut.
Hitman rent richting de bal. Hitman geeft de bal voor. Serwach met een sublieme pass. Daar is Keinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keinan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Shina passt de bal met de wreef. Serwach is nu in balbezit. Ros is nu in balbezit. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hitman heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ros kopt de bal weg. Daar is Keinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Dror probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:6

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shina met een snelle inworp. Keinan rent richting de bal. Keinan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Barak 62%, The.Beatles 38%.
Hapoel Barak - The.Beatles 0:7

47e minuut.
Abarbnel is nu in balbezit. Grainik rent richting de bal. Abarbnel verovert de bal door een tackle van achteren. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. Dror maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Vilner speelt de bal door. Arad rent richting de bal. Arad geeft de bal voor. Daar is Abarbnel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ros passt de bal zonder na te denken. Shina heeft problemen om de bal te vangen. Shina met een sublieme pass. Keinan rent richting de bal. Keinan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dror verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Shirzi geeft de bal voor. Keinan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Barak - The.Beatles 0:8

84e minuut.
Tzemach is nu in balbezit. Tzemach geeft de bal voor. Ros probeert naar een medespeler te passen. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarbnel draait met de bal, schiet en ... Dror probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Shina passt de bal zonder na te denken. Keinan is nu in balbezit. Ros geeft een hoge lob. Abarbnel is nu in balbezit. Abarbnel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Barak 75%, The.Beatles 25%.
Hapoel Barak - The.Beatles 0:8