Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. dotnet Love Ahri
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 28.2
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fridolin rent richting de bal. Kass verovert de bal door een tackle van achteren. Kass geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rushfeldt onderschept slim de pass. Rushfeldt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rep de bal. Fridolin is nu in balbezit. Fridolin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rushfeldt rent richting de bal. Santer rent richting de bal. Rushfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Rushfeldt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Engels de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dotnet - Love Ahri 0:1

17e minuut.
Kass passt de bal in één keer door. Unsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsen passt de bal zonder na te denken. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Konsbrück speelt de bal door. Klungelig pakt Seidel de bal. Seidel probeert naar een medespeler te passen. Zaccaria rent richting de bal. Zaccaria geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Unsen is nu in balbezit. Unsen passt de bal zonder na te denken. Kass bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dotnet 57%, Love Ahri 43%.
F.C. dotnet - Love Ahri 0:1

51e minuut.
Ulrich geeft een lange en hoge pass. Ardenghi is nu in balbezit. Kass onderschept slim de pass. Capelli is nu in balbezit. Capelli schiet op doel. Konsbrück verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Đokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokaj passt de bal in één keer door. Fridolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep rent richting de bal. Rep haalt uit met een fantastische trap. Thies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rushfeldt is nu in balbezit. Rushfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dotnet - Love Ahri 0:2

85e minuut.
Terán rent richting de bal. Terán met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kass de bal onder controle te krijgen. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Santer geeft een lange en hoge pass. Fridolin kopt de bal weg. Daar is Santer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rushfeldt is nu in balbezit. Rushfeldt schiet op doel. Thies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rep is nu in balbezit. Rep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dotnet - Love Ahri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dotnet 55%, Love Ahri 45%.
F.C. dotnet - Love Ahri 0:3