Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cherniavka Liberty United
Iryna Tactiek nog13c
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.5 gemiddelde waardering 48.4
matig Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


23e minuut.
Manunza passt de bal zonder na te denken. Vossen is nu in balbezit. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vossen verovert de bal door een tackle van achteren. Vossen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vişoianu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gapon met de inworp. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vukadinović de bal. Vukadinović schiet op doel. Avrigeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - Liberty United 0:1

40e minuut.
Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Tadiotto met een sublieme pass. Losev bereikt de bal nog maar net als eerste. Losev geeft een lange en hoge pass. Scholz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cherniavka 70%, Liberty United 30%.
FC Cherniavka - Liberty United 0:1

51e minuut.
Puidokaitis met de inworp. Vossen rent richting de bal. Holovko begaat een overtreding. Vossen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vossen kan niet meer verder spelen. Polunitski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Capel onderschept slim de pass. Capel geeft de bal voor. Vukadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukadinović schiet op doel. Avrigeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - Liberty United 0:2

58e minuut.
Puidokaitis geeft de bal voor. Inworp. Losev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Holovko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holovko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Manunza is nu in balbezit. Suckling onderschept slim de pass. Scholz speelt de bal door. Gapon is nu in balbezit. Gapon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Scholz passt de bal zonder na te denken. Gapon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapon probeert naar een medespeler te passen. Scholz is nu in balbezit. Scholz schiet op doel. Avrigeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botezan komt het veld opgelopen. Gavryushov komt het veld opgelopen. Breahna komt het veld opgelopen. Durieux komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. Inworp. Breahna met een snelle inworp. Botezan geeft een hoge lob. Vukadinović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Polunitski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puidokaitis rent richting de bal. Durieux onderschept slim de pass. Durieux draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - Liberty United 0:3

85e minuut.
Losev bereikt de bal nog maar net als eerste. Losev geeft een lange en hoge pass. Avrigeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. Breahna is nu in balbezit. Breahna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cherniavka - Liberty United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cherniavka 64%, Liberty United 36%.
FC Cherniavka - Liberty United 0:4