Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC AS Rembang
NEW Tactiek asrtactics
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Walasek probeert naar een medespeler te passen. Yumurtacı rent richting de bal. Yumurtacı geeft de bal voor. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:1

8e minuut.
Isharudin rent richting de bal. Isharudin passt de bal in één keer door. Sælboe probeert naar een medespeler te passen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yumurtacı met een snelle inworp. Aksakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari begaat een overtreding. Tecuari krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Sturdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aksakal. Aksakal krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Walasek onderschept slim de pass. Walasek passt de bal met de wreef. Kogoya is nu in balbezit. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Kosmal de bal. Kosmal speelt de bal door. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:3

22e minuut.
Isharudin is nu in balbezit. Isharudin geeft een lange en hoge pass. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ... Santaera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:4

23e minuut.
Isharudin probeert naar een medespeler te passen. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal probeert naar een medespeler te passen. Kogoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Isharudin speelt de bal door. Sælboe speelt de bal door. Walasek rent richting de bal. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Santaera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:5

32e minuut.
Sælboe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sælboe met een sublieme pass. Klungelig pakt Kogoya de bal. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Rochim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Omek de bal. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ... Santaera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:6

36e minuut.
Kogoya rent richting de bal. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal met een sublieme pass. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel. Santaera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Kiełbowicz de bal. Rochim geeft de bal voor. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. Santaera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 69%, AS Rembang 31%.
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:7

46e minuut.
Tecuari passt de bal in één keer door. Yumurtacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumurtacı geeft een hoge lob. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel. Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kogoya rent richting de bal. Kogoya draait met de bal, schiet en ... Santaera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kosmal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kogoya krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

48e minuut.
Omek is nu in balbezit. Omek geeft de bal voor. Yumurtacı kopt de bal weg. Klungelig pakt Sturdza de bal. Isharudin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sælboe kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodzik de bal. Walasek is nu in balbezit. Kogoya is nu in balbezit. Kogoya draait met de bal, schiet en ... Santaera bokst de bal weg. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:8

54e minuut.
Sælboe rent richting de bal. Sælboe passt de bal met de wreef. Tecuari met een sublieme pass. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tvrdoň geeft een lange en hoge pass. Walasek kopt de bal weg. Rodzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kogoya rent richting de bal. Kogoya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Sælboe is nu in balbezit. Sælboe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vodehnal de bal. Kogoya rent richting de bal. Kogoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:9

61e minuut.
Hempte komt het veld opgelopen. Plivaric komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rodzik geeft de bal voor. Kosmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosmal passt de bal zonder na te denken. Kogoya rent richting de bal. Kogoya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sælboe heeft problemen om de bal te vangen. Sælboe probeert naar een medespeler te passen. Kosmal rent richting de bal. Kosmal geeft een hoge lob. Walasek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tecuari speelt de bal door. Sælboe rent richting de bal. Sælboe passt de bal in één keer door. Walasek is nu in balbezit. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari passt de bal in één keer door. Walasek is nu in balbezit. Walasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 67%, AS Rembang 33%.
Kult Vum Rot FC - AS Rembang 0:10