Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Abovyan FC HAYQ
Sweep Tactiek tiko
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 62.1
solid Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen solid


19e minuut.
Tazariani geeft een hoge lob. Inworp. Orzechowski met de inworp. Soto geeft een lange en hoge pass. Songin krijgt zijn hoofd ertegen. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Guzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Guzzo geeft een hoge lob. Cios kopt de bal weg. Songin rent richting de bal. Songin haalt uit met een fantastische trap. de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orzechowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Werbiński geeft een hoge lob. Guzzo is nu in balbezit. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo onderschept slim de pass. Guzzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Inworp. Batory komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Werbiński met een sublieme pass. Songin is nu in balbezit. Rong begaat een overtreding. Songin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Songin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

31e minuut.
Veltroni onderschept slim de pass. Veltroni geeft de bal voor. Klungelig pakt Stănică de bal. Guzzo rent richting de bal. Guzzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski is nu in balbezit. Orzechowski met een sublieme pass. Guzzo is nu in balbezit. Guzzo draait met de bal, schiet en ... de Frontin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 72%, FC HAYQ 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City Abovyan - FC HAYQ 0:0

49e minuut.
Batory controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jaromin komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Cios kopt de bal weg. Daar is Mateev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songin is nu in balbezit. Songin schiet op doel. de Frontin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City Abovyan - FC HAYQ 0:1

62e minuut.
Orzechowski met een sublieme pass. Guzzo is nu in balbezit. Xingyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Guzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Orzechowski speelt de bal door. Werbiński heeft problemen om de bal te vangen. Werbiński passt de bal zonder na te denken. Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guzzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boyajyan komt het veld opgelopen. Songin komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Martínez Mina met een sublieme pass. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingyuan rent richting de bal. Songin onderschept slim de pass. Songin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ochman met een sublieme pass. Werbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Werbiński haalt uit met een fantastische trap. de Frontin bokst de bal weg. Mateev probeert de bal aan de voet te houden. Songin rent richting de bal. Songin draait met de bal, schiet en ... de Frontin bokst de bal weg.

77e minuut.
de Frontin probeert naar een medespeler te passen. Batory bereikt de bal nog maar net als eerste. Batory passt de bal zonder na te denken. Boyajyan kan de bal niet met de borst controleren. Boyajyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Brzuchalski komt het veld opgelopen. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rong heeft problemen om de bal te vangen. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński passt de bal in één keer door. Songin rent richting de bal. Songin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Abovyan 50%, FC HAYQ 50%.
City Abovyan - FC HAYQ 0:1