Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lleons del Pirineu Andorra FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 29.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Duquesne is nu in balbezit. Duquesne passt de bal zonder na te denken. Daar is Zanuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zanuy passt de bal zonder na te denken. Caballé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albinyà rent richting de bal. Moraga onderschept slim de pass. Moraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moraga met een sublieme pass. Zanuy rent richting de bal. Caballé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanuy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Grimau neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Lleons del Pirineu - Andorra FC 0:1

23e minuut.
Camprubí probeert naar een medespeler te passen. Grimau is nu in balbezit. Grimau passt de bal zonder na te denken. Zanuy rent richting de bal. Zanuy schiet op doel. Amatller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ferreres probeert naar een medespeler te passen. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau passt de bal in één keer door. Zanuy rent richting de bal. Zanuy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ramonatxo met een harde bal richting middenveld. Camprubí rent richting de bal. Camprubí met een sublieme pass. Ferran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferran haalt uit met een fantastische trap. Alves bokst de bal weg.

34e minuut.
Grimau is nu in balbezit. Grimau probeert naar een medespeler te passen. Caballé is nu in balbezit. Zanuy onderschept slim de pass. Zanuy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dubroca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grimau rent richting de bal. Grimau geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dubroca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subirana heeft problemen om de bal te vangen. Subirana met een sublieme pass. Ferran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lleons del Pirineu - Andorra FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lleons del Pirineu 54%, Andorra FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lleons del Pirineu - Andorra FC 1:1

47e minuut.
Grimau met een sublieme pass. Zanuy is nu in balbezit. Ramonatxo maakt een afschuwelijke overtreding. Ramonatxo krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraga geeft de bal voor. Zanuy rent richting de bal. Zanuy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft een lange en hoge pass. Segarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Camprubí onderschept slim de pass. Camprubí geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lleons del Pirineu 61%, Andorra FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lleons del Pirineu - Andorra FC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Albinyà heeft problemen om de bal te vangen. Albinyà geeft een hoge lob. Camprubí kopt de bal weg. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau haalt uit met een fantastische trap. Amatller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

92e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moraga zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

99e minuut.
Caballé geeft de bal voor. Daar is Duquesne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duquesne passt de bal met de wreef. Zanuy rent richting de bal. Zanuy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

105e minuut.
Adella probeert naar een medespeler te passen. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy passt de bal met de wreef. Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau schiet op doel. Amatller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lleons del Pirineu 69%, Andorra FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lleons del Pirineu - Andorra FC 1:1

112e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirera met een snelle inworp. Duquesne probeert naar een medespeler te passen. Zanuy rent richting de bal. Zanuy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Duquesne onderschept slim de pass. Inworp. Albinyà met een snelle inworp. Vives rent richting de bal. Vives geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Cirera probeert naar een medespeler te passen. Subirana is nu in balbezit. Grimau verovert de bal door een tackle van achteren. Zanuy rent richting de bal. Zanuy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lleons del Pirineu - Andorra FC 1:2

120e minuut.
Duquesne rent richting de bal. Duquesne passt de bal met de wreef. Caballé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy verovert de bal door een tackle van achteren. Zanuy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lleons del Pirineu 57%, Andorra FC 43%.
Lleons del Pirineu - Andorra FC 1:2