Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maverick Júnior Vini Team
Normal Tactiek Vini Wing IZQ
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Jedlik met een sublieme pass. Daar is Stefański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefański probeert naar een medespeler te passen. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:1

18e minuut.
Ambroziak kan de bal niet met de borst controleren. Chicote probeert naar een medespeler te passen. Jedlik kopt de bal weg. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefański met een snelle inworp. Aydemir rent richting de bal. Aydemir geeft een hoge lob. Coscojuela krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Daar is Aydemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aydemir speelt de bal door. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jedlik geeft een hoge lob. Escolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escolar passt de bal zonder na te denken. Coscojuela heeft problemen om de bal te vangen. Coscojuela schiet op doel. Chicote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:2

27e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Stefański passt de bal met de wreef. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:3

28e minuut.
Coscojuela verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira onderschept slim de pass. Aydemir onderschept slim de pass. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:4

33e minuut.
Jedlik is nu in balbezit. Jedlik speelt de bal door. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela schiet op doel. Escolar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Aydemir neemt de hoekschop. Klungelig pakt Javaloyes de bal. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... Chicote probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:5

37e minuut.
Herczeg geeft de bal voor. Escolar heeft problemen om de bal te vangen. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap. Chicote maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chicote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Jedlik rent richting de bal. Jedlik passt de bal met de wreef. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chicote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Baldé bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedlik onderschept slim de pass. Jedlik geeft de bal voor. Coscojuela rent richting de bal. Coscojuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal met de wreef. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg geeft een hoge lob. Ambroziak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maverick Júnior 78%, Vini Team 22%.
Maverick Júnior - Vini Team 0:5

51e minuut.
Aydemir heeft problemen om de bal te vangen. Aydemir geeft een hoge lob. Javaloyes heeft problemen om de bal te vangen. Coscojuela is nu in balbezit. Coscojuela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:6

52e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Aydemir is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroziak onderschept slim de pass. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coscojuela heeft problemen om de bal te vangen. Coscojuela schiet op doel. Chicote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:7

57e minuut.
Zanaboni kopt de bal weg. Javaloyes heeft problemen om de bal te vangen. Coscojuela met een sublieme pass. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Burkot komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Aydemir kopt de bal weg. Escudero rent richting de bal. Ambroziak onderschept slim de pass. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jedlik rent richting de bal. Jedlik probeert naar een medespeler te passen. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Benítez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Javaloyes de bal onder controle te krijgen. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscojuela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ambroziak is nu in balbezit. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:8

65e minuut.
Camalov komt het veld opgelopen. Jakimowicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Herczeg passt de bal met de wreef. Escolar rent richting de bal. Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:9

77e minuut.
Doeltrap. Monachos komt het veld opgelopen. Quadros komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Escolar rent richting de bal. Escolar geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monachos neemt de hoekschop. Jakimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Chicote verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Aydemir kopt de bal weg. Daar is Quadros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Chicote probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:10

90e minuut.
Aydemir probeert naar een medespeler te passen. Monachos bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachos passt de bal in één keer door. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Vini Team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maverick Júnior 77%, Vini Team 23%.
Maverick Júnior - Vini Team 0:11