Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sshaoyi 呜呼哀哉
451 Tactiek 呜呼
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Riguleng probeert de bal met de borst te controleren. Weiqing rent richting de bal. Jinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing onderschept slim de pass. Weiqing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Momo rent richting de bal. Momo geeft een hoge lob. ruijin bereikt de bal nog maar net als eerste. ruijin geeft een lange en hoge pass. Momo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bowei geeft een hoge lob. Inworp. Taihuan met de inworp. Riguleng rent richting de bal. Riguleng geeft een lange en hoge pass. Liang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Weiqing verovert de bal door een tackle van achteren. Taihuan is nu in balbezit. Taihuan geeft de bal voor. ruijin rent richting de bal. ruijin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Weiqing heeft problemen om de bal te vangen. Weiqing passt de bal met de wreef. Momo is nu in balbezit. Momo draait met de bal, schiet en ... Liang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:1

22e minuut.
Riguleng rent richting de bal. Riguleng passt de bal zonder na te denken. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bowei de bal onder controle te krijgen. Liang bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daar is Momo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiashi probeert naar een medespeler te passen. Pengxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing verovert de bal door een tackle van achteren. Weiqing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bowei geeft de bal voor. Taihuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihuan probeert naar een medespeler te passen. Momo rent richting de bal. Momo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:2

41e minuut.
Pengxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing verovert de bal door een tackle van achteren. Momo is nu in balbezit. Momo schiet op doel. Liang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:3

42e minuut.
Taihuan passt de bal met de wreef. Riguleng speelt de bal door. Taihuan rent richting de bal. Taihuan geeft een lange en hoge pass. Momo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:4

43e minuut.
Dapeng probeert naar een medespeler te passen. Moji is nu in balbezit. Moji speelt de bal door. Weiqing is nu in balbezit. Weiqing draait met de bal, schiet en ... Liang bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sshaoyi 84%, 呜呼哀哉 16%.
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:4

51e minuut.
Vučenović speelt de bal door. Weiqing geeft een lange en hoge pass. Jiashi is nu in balbezit. Momo onderschept slim de pass. Momo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bowei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Momo bereikt de bal nog maar net als eerste. Momo haalt uit met een fantastische trap. Liang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
ruijin onderschept slim de pass. ruijin geeft een lange en hoge pass. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:5

61e minuut.
Liang met een harde bal richting middenveld. Weiqing kopt de bal weg. Jiashi is nu in balbezit. Momo verovert de bal door een tackle van achteren. Momo haalt uit met een fantastische trap. Liang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pengxiang is nu in balbezit. Pengxiang geeft een hoge lob. Inworp. ruijin met een snelle inworp. Weiqing met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vučenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučenović geeft een lange en hoge pass. Jiashi rent richting de bal. Momo onderschept slim de pass. Momo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pengxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiqing onderschept slim de pass. Weiqing met een sublieme pass. Momo rent richting de bal. Momo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
ruijin geeft de bal voor. Jiashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Momo is nu in balbezit. Momo schiet op doel. Liang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
ruijin passt de bal zonder na te denken. Weiqing is nu in balbezit. Jinli is nu in balbezit. Weiqing verovert de bal door een tackle van achteren. Weiqing geeft de bal voor. Liang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Changshun geeft een hoge lob. Vučenović probeert de bal aan de voet te houden. Hanjun begaat een overtreding. Hanjun krijgt een gele kaart.

80e minuut.
ruijin is nu in balbezit. ruijin passt de bal in één keer door. Taihuan is nu in balbezit. Taihuan geeft de bal voor. Momo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:6

90e minuut.
Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihuan verovert de bal door een tackle van achteren. Taihuan geeft een hoge lob. Momo is nu in balbezit. Momo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sshaoyi 72%, 呜呼哀哉 28%.
sshaoyi - 呜呼哀哉 0:7