Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☆Vạn Xuân FC☆ DRAGON FC
532NEW Tactiek 1 tien dao
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.2 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lang onderschept slim de pass. Bíró rent richting de bal. Bíró geeft de bal voor. Hồng Đức springt en kopt de bal. bin Ali Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 1:0

28e minuut.
González Groba heeft problemen om de bal te vangen. González Groba probeert naar een medespeler te passen. Xuân Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paas komt het veld opgelopen. Bíró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Könyves is nu in balbezit. Könyves geeft de bal voor. bin Ali Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bíró geeft een hoge lob. Giemsa kopt de bal weg. Peñaranda speelt de bal door. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 2:0

43e minuut.
Klar kopt de bal weg. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 37%, DRAGON FC 63%.
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 3:0

47e minuut.
Bíró geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hồng Đức de bal. Giemsa rent richting de bal. Hồng Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức schiet op doel. bin Ali Faraj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Abad geeft de bal voor. Klar speelt de bal door. Könyves heeft problemen om de bal te vangen. Könyves geeft een lange en hoge pass. Abad rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Selmi probeert naar een medespeler te passen. González Groba bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Könyves krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Viertaler onderschept slim de pass. Klar rent richting de bal. Klar probeert naar een medespeler te passen. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức schiet op doel. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Bíró is nu in balbezit. Bíró geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 4:0

84e minuut.
Daar is Bíró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bíró geeft een lange en hoge pass. Giemsa verovert de bal door een tackle van achteren. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức schiet op doel. bin Ali Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Selmi is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke met een sublieme pass. Abad is nu in balbezit. Abad schiet op doel. bin Ali Faraj bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Könyves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Könyves passt de bal zonder na te denken. Bíró rent richting de bal. Bíró geeft een hoge lob. Hồng Đức krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 33%, DRAGON FC 67%.
☆Vạn Xuân FC☆ - DRAGON FC 5:0