Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matapang Lions Malabon City SC
Normal Tactiek New 4132
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Salarila geeft een hoge lob. Loučka speelt de bal door. Kostianovsky speelt de bal door. Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bugarani onderschept slim de pass. Bugarani passt de bal met de wreef. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delasin de bal onder controle te krijgen. Salita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakó met de inworp. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala geeft een hoge lob. Bugarani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:2

16e minuut.
Salita trapt de bal weg. Rósa kopt de bal weg. Daar is Bugarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kalyftakis geeft een lange en hoge pass. Salita met een sublieme pass. Kalyftakis kopt de bal weg. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bugarani probeert de bal aan de voet te houden. Kostianovsky is nu in balbezit. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani schiet op doel. Salita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:3

24e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa is nu in balbezit. Bugarani rent richting de bal. Bugarani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalyftakis is nu in balbezit. Kalyftakis passt de bal met de wreef. Bugarani rent richting de bal. Bugarani draait met de bal, schiet en ... Sadiua probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ugale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani passt de bal zonder na te denken. Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Batuyong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penninger met een snelle inworp. Klungelig pakt Ugale de bal. Ugale geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ugale speelt de bal door. Tarkkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkkala passt de bal in één keer door. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky draait met de bal, schiet en ... Salita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Delasin is nu in balbezit. Kostianovsky onderschept slim de pass. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:4

45e minuut.
Paguio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarkkala met de inworp. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapang Lions 84%, Malabon City SC 16%.
Matapang Lions - Malabon City SC 0:4

47e minuut.
Sadiua trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penninger met de inworp. Ugale rent richting de bal. Ugale geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Rósa is nu in balbezit. Rósa met een sublieme pass. Kostianovsky rent richting de bal. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:5

61e minuut.
Penninger met een snelle inworp. Ugale is nu in balbezit. Ugale passt de bal in één keer door. Rósa is nu in balbezit. Rósa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ugale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rósa is nu in balbezit. Rósa met een sublieme pass. Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ampongan onderschept slim de pass. Ampongan speelt de bal door. Bustamante probeert de bal aan de voet te houden. Bugarani rent richting de bal. Bugarani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kalyftakis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paguio de bal. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani rent richting de bal. Bugarani haalt uit met een fantastische trap. Salita bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:6

78e minuut.
Penninger passt de bal zonder na te denken. Kostianovsky rent richting de bal. Rósa is nu in balbezit. Bugarani is nu in balbezit. Bugarani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:7

82e minuut.
Delasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky rent richting de bal. Kostianovsky schiet op doel. Salita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:8

85e minuut.
Rósa met een sublieme pass. Kalyftakis rent richting de bal. Kalyftakis probeert naar een medespeler te passen. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Bugarani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarani draait met de bal, schiet en ... Salita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:9

87e minuut.
Tarkkala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky draait met de bal, schiet en ... Bugarani springt en kopt de bal. Salita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matapang Lions - Malabon City SC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matapang Lions 61%, Malabon City SC 39%.
Matapang Lions - Malabon City SC 0:10