Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umm al Bekere Widet
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 41.4
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Hassani met een sublieme pass. Zaaboub rent richting de bal. Morceli rent richting de bal. Zaaboub verovert de bal door een tackle van achteren. Zaaboub draait met de bal, schiet en ... Mostaghanemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hadj Aïssa rent richting de bal. Zazou speelt de bal door. Badache is nu in balbezit. Zaaboub is nu in balbezit. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Hassani met de inworp. Zazou met een sublieme pass. Zaaboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maroc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani geeft een lange en hoge pass. Zaaboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Khadda met een sublieme pass. Zazou rent richting de bal. Román is nu in balbezit. Román geeft een hoge lob. Zaaboub springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Bekere - Widet 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Bekere 58%, Widet 42%.
Umm al Bekere - Widet 0:1

46e minuut.
Mammeri komt het veld opgelopen. Mecheri komt het veld opgelopen. Semghoun komt het veld opgelopen. Saïdoun komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou geeft een hoge lob. Daar is Sissani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semghoun rent richting de bal. Semghoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Inworp. Mecheri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zazou rent richting de bal. Zazou passt de bal met de wreef. Mecheri geeft een hoge lob. Mostaghanemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Zazou onderschept slim de pass. Zazou speelt de bal door. Mecheri met een sublieme pass. Zaaboub rent richting de bal. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sissani heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Bekere - Widet 0:2

52e minuut.
Kaddache geeft een lange en hoge pass. Daar is Mecheri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecheri speelt de bal door. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Rouiched geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecheri met een snelle inworp. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mecheri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Touil is nu in balbezit. Zazou onderschept slim de pass. Zazou geeft een hoge lob. Zaaboub krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri passt de bal in één keer door. Rouiched rent richting de bal. Zaaboub verovert de bal door een tackle van achteren. Zaaboub draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rouiched de bal. Mecheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri geeft de bal voor. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salem komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mecheri rent richting de bal. Mecheri passt de bal in één keer door. Zaaboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub schiet op doel. Mostaghanemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Maroc kopt de bal weg. Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun passt de bal zonder na te denken. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Rouiched, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaaboub is nu in balbezit. Rouiched tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rouiched krijgt een gele kaart. Zaaboub raakt geblesseerd tijdens het duel. Zazou wilt de vrije trap nemen. Mostaghanemi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Bekere - Widet 0:3

81e minuut.
Sissani is nu in balbezit. Sissani geeft een lange en hoge pass. Zarour rent richting de bal. Semghoun onderschept slim de pass. Semghoun geeft een lange en hoge pass. Paal!

87e minuut.
Saïdoun kopt de bal weg. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun speelt de bal door. Zaaboub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaaboub draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Bekere - Widet 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Bekere 83%, Widet 17%.
Umm al Bekere - Widet 0:4