Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Boselli y 10+ FC persa
Tactica 1 Tactiek TIKI-TAKA 2.0
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27 gemiddelde waardering 59.8
weak Schieten incredible
weak Passen formidable
average Verdedigen very good


2e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:1

6e minuut.
Trela met de inworp. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karlson geeft een hoge lob. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka rent richting de bal. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karlson rent richting de bal. Karlson draait met de bal, schiet en ... Alarcón bokst de bal weg.

11e minuut.
Zamora kopt de bal weg. Klungelig pakt Marañón de bal. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlson rent richting de bal. Karlson geeft een hoge lob. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:3

20e minuut.
Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz geeft een hoge lob. Iturbide is nu in balbezit. Iturbide geeft de bal voor. Oprea krijgt zijn hoofd ertegen. Alarcón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trela is nu in balbezit. Trela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:4

22e minuut.
Trela rent richting de bal. Zamora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trela is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muñoz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trela kopt de bal weg. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:5

25e minuut.
Castillo speelt de bal door. Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karlson is nu in balbezit. Karlson draait met de bal, schiet en ... Alarcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:6

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alarcón niet meer kan verder spelen. Parraguéz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Inworp. Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trela probeert naar een medespeler te passen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:7

28e minuut.
Merda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Papaloukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trela. Trela krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Parraguéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:8

35e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Szalewicz controleert de bal met de borst. Karlson is nu in balbezit. Karlson geeft de bal voor. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

36e minuut.
Muñoz met een snelle inworp. Trela speelt de bal door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Parraguéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:9

40e minuut.
Castillo met de inworp. Karlson is nu in balbezit. Karlson geeft een hoge lob. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea schiet op doel. Parraguéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:10

42e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Oprea onderschept slim de pass. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boselli y 10+ 81%, FC persa 19%.
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:11

46e minuut.
Klungelig pakt Iturbide de bal. Iturbide met een sublieme pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Parraguéz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:12

48e minuut.
Szalewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karlson is nu in balbezit. Karlson passt de bal zonder na te denken. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Marañón speelt de bal door. Koźlik speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Parraguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Trela rent richting de bal. Trela speelt de bal door. Oprea rent richting de bal. Trela rent richting de bal. Trela draait met de bal, schiet en ... Parraguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Castillo met een snelle inworp. Karlson rent richting de bal. Karlson passt de bal in één keer door. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Marañón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Parraguéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:13

55e minuut.
Szalewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karlson rent richting de bal. Karlson passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:14

57e minuut.
Doeltrap. Parraguéz trapt de bal weg. Muñoz kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:15

58e minuut.
Merda met een sublieme pass. Daar is Papaloukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ... Parraguéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Szalewicz met een snelle inworp. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:16

62e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Parraguéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:17

63e minuut.
Trela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:18

64e minuut.
Iturbide geeft een lange en hoge pass. Trela is nu in balbezit. Trela passt de bal in één keer door. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. Parraguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trela is nu in balbezit. Trela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:19

68e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Parraguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Szalewicz is nu in balbezit. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Parraguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Trela neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cantaril de bal. Karlson probeert naar een medespeler te passen. Oprea rent richting de bal. Oprea schiet op doel. Parraguéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:20

80e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Castillo met een sublieme pass. Oprea rent richting de bal. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:21

83e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo passt de bal met de wreef. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Parraguéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:22

85e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Szalewicz rent richting de bal. Karlson onderschept slim de pass. Karlson haalt uit met een fantastische trap. Parraguéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Zdyluś is nu in balbezit. Oprea verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oprea rent richting de bal. Trela rent richting de bal. Trela speelt de bal door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trela verovert de bal door een tackle van achteren. Trela passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Boselli y 10+ 84%, FC persa 16%.
Club Boselli y 10+ - FC persa 0:23