Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lions Portugal Club G. D. Relemé
DCC Tactiek T523L
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Arrué rent richting de bal. Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo geeft een lange en hoge pass. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson geeft een lange en hoge pass. Blaće bokst de bal weg.

23e minuut.
Alquemim geeft een hoge lob. Xuân Trường geeft een lange en hoge pass. Slavíček kopt de bal weg. Alquemim geeft een hoge lob. Vidinha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Alquemim met de inworp. Habeth is nu in balbezit. Habeth geeft een lange en hoge pass. Vidinha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vidinha rent richting de bal. Boa Morte met een sublieme pass. Klungelig pakt Lebre de bal. Vidinha rent richting de bal. Vidinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alquemim passt de bal in één keer door. Vidinha rent richting de bal. Vidinha passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lebre probeert de bal aan de voet te houden. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebre. Johnson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Habeth neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Portugal Club 77%, G. D. Relemé 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lions Portugal Club - G. D. Relemé 0:0

46e minuut.
Marinheiro komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Arbitro met de inworp. Habeth met een sublieme pass. Alquemim rent richting de bal. Alquemim geeft een hoge lob. Johnson krijgt zijn hoofd ertegen. Blaće bokst de bal weg.

52e minuut.
Sesimbra met een sublieme pass. Xuân Trường speelt de bal door. Habeth speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Blaće bokst de bal weg.

53e minuut.
Habeth is nu in balbezit. Habeth geeft een hoge lob. Daar is de Baptista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - G. D. Relemé 0:1

70e minuut.
Peredo is nu in balbezit. Peredo passt de bal in één keer door. Alquemim is nu in balbezit. Alquemim geeft een lange en hoge pass. Vidinha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Papović kopt de bal weg. Sesimbra is nu in balbezit. Sesimbra passt de bal zonder na te denken. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha haalt uit met een fantastische trap. Blaće probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sesimbra met een sublieme pass. Sequeira rent richting de bal. Sequeira geeft een lange en hoge pass. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lions Portugal Club - G. D. Relemé 0:2

87e minuut.
Falardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sesimbra de bal. Sesimbra probeert naar een medespeler te passen. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Habeth met een sublieme pass. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim met een sublieme pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lions Portugal Club 80%, G. D. Relemé 20%.
Lions Portugal Club - G. D. Relemé 0:2