Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quinta da Caldeira FC MANGOLÉ FC
Normal Tactiek Amorim
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Łukowski probeert naar een medespeler te passen. Cintron met een sublieme pass. Telejko rent richting de bal. Miholka onderschept slim de pass. Miholka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wahid onderschept slim de pass. Wahid geeft een hoge lob. Kawaler kopt de bal weg. Klungelig pakt Miholka de bal. Miholka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:1

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Ganz de bal onder controle te krijgen. Sędziak rent richting de bal. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka haalt uit met een fantastische trap. Stanboglis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:2

19e minuut.
Arnao passt de bal in één keer door. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka speelt de bal door. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Megas speelt de bal door. Miholka rent richting de bal. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta draait met de bal, schiet en ... Stanboglis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:3

23e minuut.
Wahid met een sublieme pass. Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal met de wreef. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lazzarotto verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarotto probeert naar een medespeler te passen. Cintron is nu in balbezit. Cintron passt de bal zonder na te denken. Wahid geeft een lange en hoge pass. Stanboglis bokst de bal weg.

30e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie met een sublieme pass. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:4

32e minuut.
Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft de bal voor. Łukowski heeft problemen om de bal te vangen. Miholka rent richting de bal. Miholka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:5

40e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta passt de bal zonder na te denken. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Dias de Luta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miholka kopt de bal weg. Arnao rent richting de bal. Arnao passt de bal zonder na te denken. Daar is Miholka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miholka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 69%, MANGOLÉ FC 31%.
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:5

48e minuut.
Klungelig pakt Ganz de bal. Dias de Luta is nu in balbezit. Lazzarotto rent richting de bal. Dias de Luta onderschept slim de pass. Torres onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Sędziak probeert naar een medespeler te passen. Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka passt de bal in één keer door. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Arnao met de inworp. Sędziak speelt de bal door. Kawaler speelt de bal door. Dias de Luta is nu in balbezit. Dias de Luta haalt uit met een fantastische trap. Stanboglis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ravasco probeert naar een medespeler te passen. Łukowski is nu in balbezit. Łukowski passt de bal in één keer door. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sędziak met een sublieme pass. Arnao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnao passt de bal zonder na te denken. Miholka rent richting de bal. Miholka draait met de bal, schiet en ... Stanboglis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korobka komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gămălie verovert de bal door een tackle van achteren. Gămălie met een sublieme pass. Miholka rent richting de bal. Miholka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:6

80e minuut.
Pedroza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quinta da Caldeira FC 55%, MANGOLÉ FC 45%.
Quinta da Caldeira FC - MANGOLÉ FC 0:6