Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C.U.Torreense AC Gadelhas
4-3-3 SPE Tactiek engode(S)SCUT
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.4 gemiddelde waardering 65.6
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Daar is Rembacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prudel probeert naar een medespeler te passen. Żądło is nu in balbezit. Żądło draait met de bal, schiet en ... Donnelly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - AC Gadelhas 0:1

8e minuut.
Miljković verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Prudel de bal. Prudel geeft een lange en hoge pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Donnelly met een sublieme pass. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel verovert de bal door een tackle van achteren. Prudel geeft een hoge lob. Marazzi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - AC Gadelhas 0:2

13e minuut.
Mudrinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrinić geeft een hoge lob. Gordillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Purăveţ de bal. Purăveţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Caro heeft problemen om de bal te vangen. Prudel maakt een afschuwelijke overtreding. Caro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prudel speelt de bal door. Barba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Purăveţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purăveţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Żądło passt de bal zonder na te denken. Bargelli is nu in balbezit. Bargelli passt de bal met de wreef. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea geeft een hoge lob. Żądło kopt de bal weg. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prudel met de inworp. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft een hoge lob. Żądło krijgt zijn hoofd ertegen. Donnelly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins speelt de bal door. Bargelli geeft een lange en hoge pass. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.U.Torreense 52%, AC Gadelhas 48%.
S.C.U.Torreense - AC Gadelhas 0:2

47e minuut.
Bargelli heeft problemen om de bal te vangen. Bargelli met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Donnelly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - AC Gadelhas 0:3

50e minuut.
Skok verovert de bal door een tackle van achteren. Skok passt de bal met de wreef. Zagórski is nu in balbezit. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło rent richting de bal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. Donnelly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cuper kopt de bal weg. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo met een sublieme pass. Purăveţ rent richting de bal. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... Ordiales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Cuper rent richting de bal. Martins onderschept slim de pass. Martins passt de bal met de wreef. Żądło rent richting de bal. Żądło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mutis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuper is nu in balbezit. Martins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martins krijgt een gele kaart. Cuper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mutis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo schiet op doel. Ordiales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Santisteban rent richting de bal. Santisteban passt de bal in één keer door. Cuper geeft een lange en hoge pass. Purăveţ krijgt zijn hoofd ertegen. Ordiales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.U.Torreense - AC Gadelhas 1:3

85e minuut.
Mutis is nu in balbezit. Marazzi onderschept slim de pass. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Santisteban passt de bal zonder na te denken. Rembacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wlazło. Wlazło krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bargelli speelt de bal door. Marazzi met een sublieme pass. Barba is nu in balbezit. Żądło verovert de bal door een tackle van achteren. Żądło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.U.Torreense 49%, AC Gadelhas 51%.
S.C.U.Torreense - AC Gadelhas 1:3