Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AURELIA COLONIA G. Psarjevo team
luka3 Tactiek 4_2_4_novo
45% Balbezit 55%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 61.2
adequate Schieten incredible
adequate Passen formidable
average Verdedigen very good


1e minuut.
Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš speelt de bal door. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel. Dolenc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek geeft de bal voor. Daar is Brzęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Kalović de bal. Kalović speelt de bal door. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Dolenc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:2

6e minuut.
Kožičić-Benja met een sublieme pass. Ferlindeš is nu in balbezit. Ferlindeš met een sublieme pass. Kalović is nu in balbezit. Kalović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ferlindeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlindeš geeft een lange en hoge pass. Daar is Aničić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:3

8e minuut.
Dimović is nu in balbezit. Dimović passt de bal zonder na te denken. Lemoult bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Dolenc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ramšak geeft een hoge lob. Vabušek kopt de bal weg. Daar is Kožičić-Benja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vabušek rent richting de bal. Vabušek haalt uit met een fantastische trap. Dolenc bokst de bal weg. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:4

11e minuut.
Steindl is nu in balbezit. Steindl geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja kopt de bal weg. Klungelig pakt Vabušek de bal. Vabušek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Teichmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetković geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja schiet op doel. Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kalović draait met de bal, schiet en ... Brzęk heeft problemen om de bal te vangen. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Dolenc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:5

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferlindeš met een snelle inworp. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja schiet op doel. Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cvetković geeft de bal voor. Aničić kopt de bal weg. Dimović rent richting de bal. Kalović onderschept slim de pass. Kalović draait met de bal, schiet en ... Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:6

22e minuut.
Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović rent richting de bal. Vabušek rent richting de bal. Mesnić is nu in balbezit. Mesnić draait met de bal, schiet en ... Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cvetković onderschept slim de pass. Cvetković geeft een hoge lob. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Dolenc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:7

24e minuut.
Ferlindeš passt de bal zonder na te denken. Kalović speelt de bal door. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:8

25e minuut.
Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemoult verovert de bal door een tackle van achteren. Kalović verovert de bal door een tackle van achteren. Kalović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sellier passt de bal in één keer door. Daar is Woźniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalović is nu in balbezit. Vabušek rent richting de bal. Vabušek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:9

31e minuut.
Daar is Ramšak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramšak probeert naar een medespeler te passen. Ferlindeš is nu in balbezit. Ferlindeš geeft een hoge lob. Kožičić-Benja springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:10

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesnić met een snelle inworp. Kalović is nu in balbezit. Kalović haalt uit met een fantastische trap. Lemoult probeert de bal aan de voet te houden. Dolenc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek verovert de bal door een tackle van achteren. Vabušek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:11

34e minuut.
Steindl passt de bal in één keer door. Daar is Kožičić-Benja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja passt de bal met de wreef. Vabušek is nu in balbezit. Vabušek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bukša geeft een lange en hoge pass. Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš speelt de bal door. Kalović is nu in balbezit. Kalović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Lemoult geeft de bal voor. Inworp. Ferlindeš met een snelle inworp. Ramšak heeft problemen om de bal te vangen. Ramšak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 89%, G. Psarjevo team 11%.
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:11

49e minuut.
Cvetković met de inworp. Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš geeft een hoge lob. Kožičić-Benja springt en kopt de bal. Dolenc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:12

51e minuut.
Dolenc speelt de bal door. Cvetković kopt de bal weg. Ferlindeš is nu in balbezit. Ferlindeš geeft de bal voor. Kožičić-Benja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ferlindeš met een sublieme pass. Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović passt de bal in één keer door. Vabušek rent richting de bal. Vabušek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Lemoult is nu in balbezit. Ferlindeš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemoult raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemoult met een snel genomen vrije trap. Bukša geeft de bal voor. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:13

61e minuut.
Ferlindeš geeft een lange en hoge pass. Vabušek kopt de bal weg. Vabušek is nu in balbezit. Vabušek haalt uit met een fantastische trap. Dolenc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:14

63e minuut.
Brzęk geeft een hoge lob. Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš met een sublieme pass. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Dolenc bokst de bal weg.

69e minuut.
Kalović rent richting de bal. Kalović passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap. Dolenc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:15

70e minuut.
Vabušek passt de bal met de wreef. Kalović probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Dolenc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:16

71e minuut.
Latinić passt de bal zonder na te denken. Kalović is nu in balbezit. Kalović geeft een hoge lob. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ferlindeš rent richting de bal. Ferlindeš passt de bal met de wreef. Kalović is nu in balbezit. Kalović haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kožičić-Benja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Plivaric rent richting de bal. Steindl verovert de bal door een tackle van achteren. Steindl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kožičić-Benja de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ... Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferlindeš met een sublieme pass. Kalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:17

82e minuut.
Ferlindeš speelt de bal door. Daar is Kalović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalović passt de bal zonder na te denken. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vabušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vabušek geeft de bal voor. Ferlindeš heeft problemen om de bal te vangen. Ferlindeš geeft de bal voor. Kalović krijgt zijn hoofd ertegen. Dolenc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kožičić-Benja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožičić-Benja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:18

87e minuut.
Brzęk is nu in balbezit. Ferlindeš is nu in balbezit. Ferlindeš passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 84%, G. Psarjevo team 16%.
AURELIA COLONIA - G. Psarjevo team 0:19