Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Brezovica
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 62548
FK Štrpce JUNUZI
+-+-+ Tactiek rakija
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
48.6 gemiddelde waardering 69
average Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


14e minuut.
Surak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño passt de bal met de wreef. Suonperä rent richting de bal. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nenezić rent richting de bal. Nenezić passt de bal in één keer door. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft de bal voor. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ukleja met een sublieme pass. Nenezić probeert naar een medespeler te passen. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Suonperä springt en kopt de bal. Kuśmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jeftić passt de bal met de wreef. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić speelt de bal door. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Kuśmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suonperä is nu in balbezit. Wąsik is nu in balbezit. Suonperä onderschept slim de pass. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - JUNUZI 0:1

31e minuut.
Nenezić met een sublieme pass. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda rent richting de bal. Suonperä onderschept slim de pass. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Kuśmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lenaerts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rojnić probeert de bal aan de voet te houden. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Štrpce - JUNUZI 1:1

40e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić passt de bal zonder na te denken. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - JUNUZI 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Štrpce 69%, JUNUZI 31%.
FK Štrpce - JUNUZI 1:2

60e minuut.
Slavković rent richting de bal. Nenezić probeert naar een medespeler te passen. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Suonperä maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuśmierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - JUNUZI 1:3

65e minuut.
Vlaović geeft een lange en hoge pass. Suonperä met een sublieme pass. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Kuśmierski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - JUNUZI 1:4

66e minuut.
Vilariño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostojić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Batez geeft een hoge lob. Lenaerts kopt de bal weg. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Suonperä rent richting de bal. Suonperä schiet op doel. Kuśmierski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Nenezić passt de bal in één keer door. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić probeert naar een medespeler te passen. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostojić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - JUNUZI 1:5

85e minuut.
Kolarić geeft een hoge lob. Breda kopt de bal weg. Klungelig pakt Wąsik de bal. Ostojić rent richting de bal. Ostojić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Goryl is nu in balbezit. Goryl met een sublieme pass. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een hoge lob. Suonperä maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Štrpce 70%, JUNUZI 30%.
FK Štrpce - JUNUZI 1:5