Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Děti z Modré vsi SK Újezd Praha 4
442df Tactiek sejra
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Labazevich is nu in balbezit. Labazevich geeft een lange en hoge pass. Melabianakis probeert naar een medespeler te passen. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Unger is nu in balbezit. Lisjak onderschept slim de pass. Nelson is nu in balbezit. Lisjak rent richting de bal. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosier is nu in balbezit. Rosier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 1:0

20e minuut.
Smolej rent richting de bal. Natale onderschept slim de pass. Natale passt de bal met de wreef. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Slunečko onderschept slim de pass. Slunečko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Srdoč de bal. Srdoč draait met de bal, schiet en ... Hříbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 1:1

34e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč verovert de bal door een tackle van achteren. Srdoč passt de bal zonder na te denken. Natale is nu in balbezit. Natale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tremolada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melabianakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natale rent richting de bal. Natale draait met de bal, schiet en ... Hříbek bokst de bal weg.

40e minuut.
Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos geeft de bal voor. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Eskandaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 2:1

44e minuut.
Unger geeft een hoge lob. Natale kopt de bal weg. Srdoč heeft problemen om de bal te vangen. Srdoč schiet op doel. Hříbek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 66%, SK Újezd Praha 4 34%.
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 2:1

46e minuut.
Pružina komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bukumirović passt de bal in één keer door. Srdoč rent richting de bal. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč verovert de bal door een tackle van achteren. Srdoč schiet op doel. Hříbek bokst de bal weg. Natale is nu in balbezit. Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 2:2

59e minuut.
Hrehoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoruk geeft de bal voor. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 3:2

61e minuut.
Louis geeft een lange en hoge pass. Signorelli kopt de bal weg. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Eskandaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 4:2

69e minuut.
Lisjak rent richting de bal. Ege onderschept slim de pass. Ege passt de bal zonder na te denken. Srdoč is nu in balbezit. Srdoč schiet op doel. Hříbek bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Slunečko de bal. Ege is nu in balbezit. Met opzet legt Smolej zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Smolej naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Slunečko probeert naar een medespeler te passen. Srdoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdoč geeft de bal voor. Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Natale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Děti z Modré vsi 65%, SK Újezd Praha 4 35%.
Děti z Modré vsi - SK Újezd Praha 4 4:2