Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milwerton Arsenal Prague
jedééém Tactiek FT1
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
63.5 gemiddelde waardering 63.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brezeanu zijn tegenspeler op de grond. Bingowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Surový met een snel genomen vrije trap. Bingowicz kopt de bal weg. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:1

6e minuut.
Rose passt de bal in één keer door. Fernández Llosa is nu in balbezit. Fernández Llosa geeft een lange en hoge pass. Bingowicz springt en kopt de bal. Siemieniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:2

10e minuut.
Fernández Llosa speelt de bal door. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz schiet op doel. Siemieniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:3

21e minuut.
Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Rose schiet op doel. Siemieniec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Siemieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:4

31e minuut.
Kokorus onderschept slim de pass. Kokorus geeft een hoge lob. Daar is Namdar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Llosa is nu in balbezit. Fernández Llosa haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Treściński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Surový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surový geeft de bal voor. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 45%, Arsenal Prague 55%.
Milwerton - Arsenal Prague 0:4

46e minuut.
Brezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sviatko geeft een hoge lob. Daar is Levora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levora passt de bal in één keer door. Davidáš rent richting de bal. Davidáš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Treściński met de inworp. Surový geeft een hoge lob. Bingowicz kopt de bal weg. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose schiet op doel. Siemieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Şaner speelt de bal door. Surový heeft problemen om de bal te vangen. Surový speelt de bal door. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Krejča speelt de bal door. Šimo rent richting de bal. Šimo passt de bal met de wreef. Tvarůžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kokorus geeft een hoge lob. Bingowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu onderschept slim de pass. Brezeanu geeft een lange en hoge pass. Davidáš krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kokorus onderschept slim de pass. Kokorus geeft een hoge lob. Rose is nu in balbezit. Rose haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:5

70e minuut.
Namdar passt de bal in één keer door. Hýsek probeert naar een medespeler te passen. Šimo met een sublieme pass. Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek haalt uit met een fantastische trap. Costenco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Rose is nu in balbezit. Brezeanu is nu in balbezit. Rose onderschept slim de pass. Rose haalt uit met een fantastische trap. Siemieniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:6

77e minuut.
Barredo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fernández Llosa de bal. Fernández Llosa geeft een hoge lob. Rose springt en kopt de bal. Siemieniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - Arsenal Prague 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 42%, Arsenal Prague 58%.
Milwerton - Arsenal Prague 0:7