Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamborghini Racing Team Graffzoch von Dreyey
Aventador Tactiek viersichperfekt
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Litkowski passt de bal zonder na te denken. Falcata heeft problemen om de bal te vangen. Falcata geeft een lange en hoge pass. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. Simion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Suhardiman is nu in balbezit. Suhardiman probeert naar een medespeler te passen. Ratkowski is nu in balbezit. Ratkowski haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:0

6e minuut.
Litkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacheco komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Marullo kopt de bal weg. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka haalt uit met een fantastische trap. Simion bokst de bal weg.

12e minuut.
Simion trapt de bal weg van het doel. Marullo kopt de bal weg. Klungelig pakt Stadnik de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cima met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Kareoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cima geeft een lange en hoge pass. Kareoja is nu in balbezit. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. Simion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:1

20e minuut.
Agăt probeert naar een medespeler te passen. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Kareoja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kareoja krijgt een gele kaart. Trujillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Trujillo kan niet meer verder spelen. Micskó komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Simion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:2

28e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Daar is Stadnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik onderschept slim de pass. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pacheco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stadnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:3

34e minuut.
Liszka onderschept slim de pass. Pacheco met een sublieme pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:4

40e minuut.
Falcata met een sublieme pass. Daar is Kareoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Hooghe maakt een afschuwelijke overtreding. Kareoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soczewka wilt de vrije trap nemen. Simion bokst de bal weg. Stadnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:5

42e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Lylyk heeft problemen om de bal te vangen. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. Simion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:6

43e minuut.
Falcata met een sublieme pass. Cima met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 72%, Graffzoch von Dreyey 28%.
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:6

48e minuut.
Artinger geeft de bal voor. Agăt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iemmi zijn tegenspeler op de grond. Iemmi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lylyk passt de bal zonder na te denken. Marullo met een sublieme pass. Falcata heeft problemen om de bal te vangen. Falcata geeft een hoge lob. Stadnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mezaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mezaroş geeft een hoge lob. Kareoja kopt de bal weg. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Falcata met een sublieme pass. Kareoja rent richting de bal. Soczewka probeert naar een medespeler te passen. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Simion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lylyk geeft een hoge lob. Iemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor. Kareoja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Falcata is nu in balbezit. D`Hooghe is nu in balbezit. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:7

70e minuut.
Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka geeft een lange en hoge pass. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. Simion probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Micskó geeft de bal voor. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal met de wreef. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stadnik geeft een hoge lob. Falcata kopt de bal weg. Micskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Kareoja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Iemmi met een sublieme pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rumaikeni de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mezaroş geeft de bal voor. Falcata bereikt de bal nog maar net als eerste. Micskó begaat een overtreding. Micskó krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Falcata met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamborghini Racing Team 58%, Graffzoch von Dreyey 42%.
Lamborghini Racing Team - Graffzoch von Dreyey 1:7