Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB.München SV Lipsia 93 Eutritzsch
2134 Tactiek 4 5 1 V Hoch
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 59.2
average Schieten outstanding
average Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Oszczep de bal. Kroschinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acuña krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Junco kopt de bal weg. Matoul rent richting de bal. Acuña maakt een afschuwelijke overtreding. Acuña krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

5e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert is nu in balbezit. Rickert passt de bal met de wreef. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

9e minuut.
Engländer met de inworp. Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak passt de bal met de wreef. Engländer geeft de bal voor. Junco springt en kopt de bal. Wallace bokst de bal weg.

12e minuut.
Ludwiczak met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Appiah rent richting de bal. Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco haalt uit met een fantastische trap. Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

12e minuut.
Buniek speelt de bal door. Hryciuk is nu in balbezit. Matoul onderschept slim de pass. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickert probeert naar een medespeler te passen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel. Wallace werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

16e minuut.
Ludwiczak onderschept slim de pass. Ludwiczak passt de bal met de wreef. Rickert geeft een lange en hoge pass. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul draait met de bal, schiet en ... Wallace kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Tomanko de bal. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Esparraguera ... Strafschop! Junco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matoul neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:4

23e minuut.
Matoul onderschept slim de pass. Matoul geeft de bal voor. Appiah heeft problemen om de bal te vangen. Tomru is nu in balbezit. Tomru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:5

24e minuut.
Kroschinsky rent richting de bal. Kroschinsky geeft de bal voor. Matoul is nu in balbezit. Matoul draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:6

34e minuut.
Rickert kopt de bal weg. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco rent richting de bal. Matoul is nu in balbezit. Matoul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ryfka is nu in balbezit. Ryfka geeft de bal voor. Matoul is nu in balbezit. Matoul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:7

41e minuut.
Appiah kopt de bal weg. Ryfka rent richting de bal. Ludwiczak onderschept slim de pass. Ludwiczak geeft een lange en hoge pass. Junco springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rickert probeert naar een medespeler te passen. Ludwiczak is nu in balbezit. Ludwiczak met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Junco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Oszczep is nu in balbezit. Rickert verovert de bal door een tackle van achteren. Rickert geeft een lange en hoge pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ... Wallace probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 78%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 22%.
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:8

55e minuut.
Ludwiczak speelt de bal door. Daar is Junco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco passt de bal met de wreef. Tomru rent richting de bal. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Wallace bokst de bal weg. Tomanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomanko geeft de bal voor. Inworp. Matoul met de inworp. Rickert geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Appiah geeft een hoge lob. Gîscă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esparraguera rent richting de bal. Junco onderschept slim de pass. Junco haalt uit met een fantastische trap. Wallace bokst de bal weg. Matoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:9

72e minuut.
Appiah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ludwiczak is nu in balbezit. Ludwiczak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Thierry neemt vlug de vrije trap. Werner bereikt de bal nog maar net als eerste. Werner geeft een lange en hoge pass. Matoul controleert de bal met de borst. Matoul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Orosz probeert naar een medespeler te passen. Rickert probeert naar een medespeler te passen. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco schiet op doel. Wallace maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:10

82e minuut.
Rickert speelt de bal door. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak speelt de bal door. Klungelig pakt Junco de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ludwiczak geeft een hoge lob. Thierry heeft problemen om de bal te vangen. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Thierry de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB.München 73%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 27%.
FCB.München - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:10